WTA Doha 2019 voorspelling

Net als bij de heren staat er bij de dames een groot toernooi op het programma in de vorm van WTA Doha 2019. De dames gaan weer even terug uit de indoorhal en spelen in het Midden-Oosten en WTA Premier toernooi. Een sterk bezet toernooi dat Kvitova vorig jaar wist te winnen. Ze is opnieuw in vorm na een finale in de Australian Open en kon vanwege vermoeidheid niet vol gaan in St. Petersburg. Dat zal ook de reden zijn waarom ze hier niet aanwezig is. Wie volgt haar op in Doha en hoe ver kan Bertens komen? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Doha 2019.

WTA Doha 2019 (hard)

Het Qatar Total Open is de officiële naam van het WTA Doha 2019 toernooi. Een totale prijzenpot van ongeveer $850.000 en de winnares van het toernooi mag bijna $160.000 mee naar huis nemen. Er zijn 28 speelsters actief op dit toernooi waardoor de top vier van de plaatsingslijst een bye heeft in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Halep (1), Pliskova (2), Kerber (3), Svitolina (4), Bertens (5), Wozniacki (6), Sevastova (7) en Barty (8). Bertens staat na haar zege in St. Petersburg stevig op de achtste plaats van de wereldranglijst is heeft net geen bye mee kunnen pakken op dit toernooi. Ze moet het in de eerste ronde opnemen tegen de Italiaanse Giorgi, die een goede indruk achter heeft gelaten tijdens de Australian Open. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Doha 2019 favorieten

Voor een aantal speelsters is dit het eerste toernooi na de Australian Open waaronder Halep, Kerber en Svitolina. Serena Williams en Osaka zijn beide niet aanwezig maar er zijn nog altijd zes top 10 speelsters van de partij. Svitolina, Wozniacki en Sevastova vallen tot nu toe tegen en maken wat ons betreft geen kans op de eindzege. Bertens heeft laten zien dat ze tegenwoordig elk toernooi kan winnen al zal tijdens dit toernooi het niveau in de eerste ronde omhoog moeten tegen Giorgi. Halep was goed tijdens de Australian Open maar stuitte op Williams in een wedstrijd die ze ook had kunnen winnen. We geven haar de beste kansen om dit toernooi te winnen.

Gokken op WTA Doha 2019 doen we met 1/10 unit op Halep tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Doha 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands