WTA Doha 2018 voorbeschouwing

Het eerste Premier 5 toernooi staat komende week op het programma met WTA Doha 2018. Een groot toernooi waaraan 56 speelsters deelnemen. Het is deze week ook het enige WTA toernooi dat op de kalender staat. Bertens is nog niet van de griep af en wil volgende week in actie komen op het toernooi in Dubai. Lukt het Wozniacki om na de Australian Open opnieuw een groot toernooi te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Premier League ook tips om te gokken op WTA Doha 2018.

WTA Doha 2018 (hard)

Het Qatar Total Open is de officiële naam van het WTA Doha 2018, een Premier 5 toernooi op de WTA kalender. Een toernooi met bijna $3 miljoen aan prijzengeld waarbij de winnares naast 900 punten voor de ranglijst ook bijna $600.000 mee naar huis mag nemen. De top 8 van de ranglijst heeft een bye waardoor er 56 speelsters actief zijn in Doha. De top 8 geplaatste speelsters zijn Wozniacki (1), Halep (2), Svitolina (3), Muguruza (4), Pliskova (5), Ostapenko (6), Garcia (7) en Kerber (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Doha 2018 favorieten

Van de top acht heeft alleen Wozniacki laten zien dat het goed speelde tijdens het WTA toernooi in St. Petersburg, maar daar speelde de vermoeidheid toch wel een grote rol na twee lange weken in Australia. Halep speelde niet in de Fed Cup vanwege een enkelblessure en de vraag is of ze wel fit genoeg is. Ostapenko en Garcia speelde niet goed in Rusland terwijl we van Svitolina, Muguruza en Kerber maar af moeten wachten hoe ze er voor staan. Pliskova won hier vorig jaar en deze snelle baan is gemaakt voor haar service waar ze veel vrije punten mee kan maken. Ze zit in het onderste deel van het schema en ontloopt daarmee Kerber, Wozniacki, Svitolina en Kvitova. Kortom, de route naar de finale is op papier makkelijker.

Gokken op WTA Doha 2018 doen we met 1/10 unit op Pliskova tegen een odd van 5.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op WTA Doha 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Doha 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!