WTA Cincinnati 2018 voorbeschouwing

Net als bij de mannen staat er opnieuw een groot toernooi bij de vrouwen op het programma in de vorm van WTA Cincinnati 2018. Een WTA Premier 5 toernooi en is daardoor de grootste categorie binnen de WTA Tour toernooien. Het is dus een gecombineerd toernooi met de mannen en ook voor de vrouwen op weg naar de US Open. Halep pakte de zege in Montreal, wie pakt de zege in Cincinnati? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Cincinnati 2018.

WTA Cincinnati 2018 (hard)

Het Western & Southern Open is de officiële naam van het WTA Cincinnati 2018 toernooi. Het totale prijzengeld is ruim $2,8 miljoen en de winnares mag $530.000 mee naar huis nemen. Er zijn 56 speelsters aanwezig en de top acht heeft een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Halep (1), Wozniacki (2), Stephens (3), Kerber (4), Svitolina (5), Garcia (6), Muguruza (7) en Kvitova (8). Bertens is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Vandeweghe. In een mogelijke tweede ronde wacht Wozniacki. Voor een compleet overzicht van het speelschema en alle speelsters verwijzen we naar deze link.

WTA Cincinnati 2018 favorieten

Serena Williams is na de afmelding in Montreal weer van de partij. Ze heeft aangegeven te kampen met mentale problemen nu ze moeder is geworden. Dat bericht kwam naar haar kansloze en zeer verrassende nederlaag tegen Konta van een aantal weken geleden. Halep was de meest constante in Montreal en laat al vroeg de vorm zien voor de US Open. Op Stephens na vielen eigenlijk de andere speelsters uit de top 10 tegen. We geven Halep de beste kansen om het toernooi te winnen met aan haar kant van het schema een wisselvallige Muguruza.

Gokken op WTA Cincinnati 2018 doen we met 1/10 units op Halep tegen een odd van 7.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op WTA Cincinnati 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!