WTA Charleston 2019 voorbeschouwing

Na de hardcourt toernooien van Indian Wells en Miami gaat de WTA Tour de overstap maken naar het gravel met in de eerste week van april WTA Charleston 2019. Het toernooi waarvan de ondergrond altijd een aparte kleur heeft in plaats van het rode gravel. Bertens won vorig jaar hier de titel en heeft dus heel wat punten te verdedigen. Hoe gaat ze het doen en weet ze weer ver te komen? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP Tennis en wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Charleston 2019.

WTA Charleston 2019 (gravel)

Het Volvo Car Open is de officiële naam van het WTA Charleston 2019 toernooi. Een WTA Premier toernooi met een totale prijzenpot van ongeveer $800.000. De winnares van het toernooi krijgt iets meer dan $140.000 mee naar huis. Er zijn 56 speelsters actief op dit toernooi en daarmee heeft de top acht een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Stephens (1), Bertens (2), Sabalenka (3), Sevastova (4), Wozniacki (5), Mertens (6), Goerges (7) en Keys (8). Bertens heeft dus een bye in de eerste ronde en in de tweede ronde treft ze een speelsters uit het kwalificatie toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Charleston 2019 favorieten

De top vijf van de wereld is afwezig maar dat is vaak zo na twee zware toernooien in de maand maart. Tot nu toe zijn er op de WTA Tour tien toernooien gespeeld en heeft dit tien verschillende winnaars opgeleverd. Bij de vrouwen weten we dus eigenlijk niet hoe het ervoor staat en kan dat echt per week anders zijn. Aan de andere kant geeft dat voor iedereen het vertrouwen dat je ook niet bang hoeft te zijn voor een bepaalde tegenstander. Als alles volgens schema verloopt komt Bertens in de kwartfinale Wozniacki tegen. De Deense heeft tot nu toe een wisselvallig seizoen en is niet meer zo vast als vroeger. Daarna zou Goerges moeten treffen in de halve finale. Vorig jaar was dat nog de finale die Bertens makkelijk won. Opnieuw een finale halen zit er weldegelijk in. Er staan 470 punten op het spel en eigenlijk pas bij een finale kan je zeggen dat het gelukt is om deze te verdedigen. Laten we hopen dat de winst van vorig jaar, plus dat ze nu weer op haar favoriete ondergrond speelt, een combinatie is die wat extra vertrouwen geeft aan Bertens. En waarom kan ze dan niet opnieuw de titel pakken en als eerste speelsters op de WTA Tour dit jaar twee toernooien winnen?

Gokken op WTA Charleston 2019 doen we met 1/10 unit op Bertens tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Charleston 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker