WTA Bronx Open 2019 voorbeschouwing

Net als bij de mannen hebben de vrouwen komende week één toernooi om nog wedstrijdritme op te doen voor het US Open tijdens het WTA Bronx Open 2019. Niet ver van het US Open terrein staat er nog een WTA International toernooi op het programma. Het toernooi staat voor de eerste keer op de WTA kalender. Wie pakt de primeur in de Bronx? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis en UCI wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Bronx Open 2019.

WTA Bronx Open 2019 (hard)

HET NYJTL Bronx Open is de officiële naam van het WTA Bronx Open 2019 toernooi. Een WTA International toernooi met een prijzengeld van $250.000 en de winnares krijgt $43.000. Er zijn 30 speelsters aanwezig waardoor de top twee geplaatste speelsters een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Wang (1), Strycova (3), Zhang (4), Siniakova (5), Putintseva (7), Tomljanovic (8), Sasnovich (9) en Muchova (10). Suarez-Navarro (2) en Zheng (6) hebben zich vanwege een blessure afgemeld. Er zijn geen Nederlanders actief tijdens dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Bronx Open 2019 favorieten

Wang is de enige speelster aanwezig uit de top 30 van de wereldranglijst. Alle toppers ontbreken vanwege het aankomende grand slam. Wang heeft nog niet een geweldig seizoen en ondanks haar status als nummer één geplaatst denken we niet dat ze de titel zal pakken. Er is in onze ogen geen echte favoriet en daarom gaan we voor een outsider. Kuzmova is het hele seizoen al goed bezig en pakt regelmatig wat rondjes mee op toernooien. In haar gedeelte van het schema zitten vier qualifiers en twee speelsters met een wild card. Ze heeft in onze ogen een goede kans om ver te komen dit toernooi.

Gokken op WTA Bronx Open 2019 doen we met 1/10 unit op Kuzmova tegen een odd van 21.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Winston-Salem 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker