WTA Brisbane 2020 voorbeschouwing

Het grootste toernooi tijdens de eerste week van het nieuwe WTA seizoen is het WTA Premier toernooi van WTA Brisbane 2020. Bertens zal tijdens dit toernooi haar nieuwe seizoen beginnen. Ze heeft een aantal weken vakantie gehad en dat zal haar goed hebben gedaan. Tijdens deze periode heeft kenbaar niet meer door te gaan met Sluiter maar met Tamaëla. De vraag is of de wat softere aanpak van haar als coach beter voor Bertens zal zijn in vergelijk met Sluiter. Vorig jaar pakte Pliskova hier de titel, zal het haar lukken om de titel te prolongeren en hoe ver komt Bertens? Wij van gokken op sport geven naast tips op het WK Darts en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Brisbane 2020.

WTA Brisbane 2020 (hard)

De officiële naam voor het WTA Brisbane 2020 is het Brisbane International. Het WTA Premier toernooi heeft een prijzenpot van ruim $1,4 miljoen en de winnares krijgt bijna $270.000 mee naar huis. Er zijn 30 spelers aanwezig waardoor de top twee geplaatste speelsters een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Barty (1), Pliskova (2), Osaka (3), Svitolina (4), Kvitova (5), Bertens (6), Konta (7) en Keys (8). Bertens krijgt meteen een moeilijke klus in de eerste ronde want ze mag het opnemen tegen Yastremska, die vorig jaar haar doorbraak had op de WTA Tour. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het totale speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Brisbane 2020 favorieten

En zeer sterk bezet toernooi met zes spelers uit de mondiale top tien. Speelsters als Stephens, Kontaveit, Kerber, Sevastova en Sharapova zijn ongeplaatst. Geeft aan dat als je dit toernooi wint je een aantal zeer lastige tegenstander zal krijgen en het niveau meteen hoog zal moeten zijn. De vraag is of er dit jaar bij de vrouwen een speelster opstaat die het hele seizoen kan domineren op de tour. Wij verwachten van niet en dat er opnieuw veel verschillende winnaars zullen zijn gedurende het hele jaar. Bertens haalde hier vorig jaar de tweede ronde en verloor daarin van Vekic. Nu is de eerste ronde al meteen een zware opgave. Pliskova zit wat ons betreft aan de makkelijkste kant van het schema, heeft een bye in de eerste ronde en won dit toernooi al twee keer. We zijn haar af favoriet om een derde titel te pakken hier in Brisbane.

Gokken op WTA Brisbane 2020 doen we met 1/10 unit op Pliskova tegen een odd van 7.00 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op WTA Shenzhen 2020 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker