WTA Brisbane 2019 voorbeschouwing

Net als bij de mannen start ook komende week het nieuwe tennisseizoen bij de vrouwen met onder andere WTA Brisbane 2019. Het is een gecombineerd toernooi met de mannen maar bij de vrouwen is dit een groter toernooi met een Premier status. Kiki Bertens begint ook haar seizoen in Brisbane en de vraag is of ze het uitstekende jaar van 2018 door kan trekken in het nieuwe jaar. Lukt het haar meteen te stunten? Wij van gokken op sport geven naast tips op WK darts en Engels voetbal ook tips om te gokken op WTA Brisbane 2019.

WTA Brisbane 2019 (hard)

Het grootste toernooi deze week bij de dames is het WTA Brisbane 2019 toernooi, oftewel het Brisbane International. Het totale prijzengeld is bijna $1 miljoen en de winnares krijgt een cheque van bijna $200.000 in ontvangst. Er zijn 28 speelsters actief waardoor de top vier geplaatste speelsters een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Svitolina (1), Osaka (2), Stephens (3), Kvitova (4), Pliskova (5), Bertens (6), Kasatkina (7) en Sevastova (8). In de eerste ronde van Bertens het opnemen tegen de Belgische Mertens.

WTA Brisbane 2019 favorieten

Vorig jaar wist Svitolina dit toernooi te winnen en begon daarmee het jaar erg sterk. Het middelste gedeelte en vooral op de Grand Slam wilde het vorig jaar niet lukken. Toch sloot ze het jaar goed af met winst op de WTA Finals. Bertens verloor vorig jaar in de eerste ronde en heeft dus geen punten te verdedigen. Het kan hier alleen maar beter gaan en dat moet een positief gevoel geven aan het begin van een nieuw seizoen. Er zijn vele toppers bij de dames aanwezig en de vraag is of er dit jaar een vrouw opstaat die de tour kan domineren wanneer Serena Williams afwezig is. Lastig om te zeggen wie de absolute favoriet is maar Svitolina zal met een boost de winter zijn ingegaan en we verwachten dat ze nog beter zal zijn dit jaar.

Gokken op WTA Brisbane 2019 doen we met 1/10 units op Svitolina tegen een odd van 4.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Doha 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker