WTA Brisbane 2018 voorbeschouwing

Het eerste WTA Premier toernooi is meteen het eerste WTA toernooi van het nieuwe seizoen in de vorm van WTA Brisbane 2018. De mannen spelen deze week ook in Brisbane. Kiki Bertens maakt haar start van het tennisjaar dit jaar in Brisbane waar ze vorig jaar startte in Auckland. Pliskova won vorig jaar de titel in Brisbane. Kan ze haar titel verdedigen? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op WTA Brisbane 2018.

WTA Brisbane 2018 (hard)

Het Brisbane International is het eerste WTA Premier van het 2018 seizoen. Het totale prijzengeld is iets minder dan $900.000 en de winnares krijgt bijna $200.000 mee naar huis. Er zijn 30 spelers actief op dit toernooi waardoor de top twee geplaatste speelsters pas tijdens de tweede ronde in actie komt. De top acht geplaatste spelers zijn Muguruza (1), Pliskova (2), Svitolina (3), Garcia (4), Konta (5), Mladenovic (6), Sevastova (7) en Barthy (8). Bertens is de enige Nederlandse actie op dit toernooi en ze neemt het in de eerste ronde op tegen Konjuh. In een mogelijke tweede ronde wacht Svitolina. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Brisbane 2018 (favorieten)

Muguruza is als eerste geplaatst en kan met wat geluk de nieuwe nummer één van de wereld worden. Dan moet ze wel het toernooi winnen en hopen dat Halep het niet goed doet in Shenzhen. Maar het zal al een hele opgave worden om dit toernooi te winnen als we naar het deelnemersveld kijken. Een aantal speelsters, zoals Konta, maken weer hun rentree op de tour en dit is een goede meetlat om te zien hoe ver iedereen staat. Vorig jaar begon Svitolina erg goed aan het seizoen maar naarmate het seizoen vorderde ging het kaarsje langzaam uit. Ze is nog jong en speelde vorig jaar misschien wel te veel toernooien. Ze start altijd goed aan het seizoen en we geven haar de grootste kans om dit toernooi te winnen.

Gokken op WTA Brisbane 2018 doen we met 1/10 unit dat Svitolina het toernooi wint tegen een odd van 8.00 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Brisbane 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!