WTA Boekarest voorbeschouwing

Ook bij de vrouwen gaat de WTA tour gewoon weer door na Wimbledon. Net als bij de mannen zullen de echte toppers rust nemen en zich voorbereiden op het hardcourt seizoen in de Verenigde Staten. Voor de gravelspecialisten zijn er twee WTA toernooien in Europa en WTA Boekarest is één van deze toernooien. Het toernooi bestaat pas sinds 2014, wie gaat de derde winnares worden van dit toernooi? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op WTA Boekarest.

WTA Boekarest (gravel)
Net als in Bastad spelen de vrouwen deze week op gravel in Roemenië. Het toernooi zal op dezelfde club gespeeld worden waar de mannen het ATP Boekarest toernooi spelen. Het is een klein WTA BoekarestWTA International toernooi en het prijzengeld is iets meer dan $225.000. Er zijn 32 speelsters actief op dit toernooi en iedereen start in de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Halep (1), Errani (2), Schmiedlova (3), Siegemund (4), (5), Kovinic (6), Sevastova (7) en Buyukakcay (8). En zijn geen Nederlandse speelsters actief in Boekarest.

Favorieten
Halep is met afstand de best gerankte speelster van dit toernooi. Daarnaast speelt ze ook nog eens in eigen land, voor een fanatiek thuispubliek. Ze speelt dit toernooi ook omdat het eigen land is, anders had ze nu een week rust genomen. Halep speelde op Wimbledon weer een aantal wedstrijden op niveau, en lijk een beetje terug te komen op haar niveau. Voor deze week is ze voor ons de top favoriet om WTA Boekarest te winnen. We gokken 3/10 units tegen een odd van 1.66 bij bookmaker Kroon.

Andere top bookmakers om te wedden op WTA Boekarest staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan.

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands