WTA Boekarest 2019 voorbeschouwing

Samen met een WTA International toernooi in Lausanne staat er tegelijk een toernooi in Roemenië op het programma in de vorm van WTA Boekarest 2019. Een toernooi wat sinds 2014 op de WTA kalender staat en afgelopen jaar werd gewonnen door Sevastova. Ze is dit jaar de nummer één geplaatst. Lukt het haar om opnieuw de eindzege te pakken in Boekarest? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Boekarest 2019.

WTA Boekarest 2019 (gravel)

Het BRD Boekarest Open is de officiele naam van het WTA Boekarest 2019 toernooi. Na het gras van Wimbledon stappen de vrouwen weer over op het gemalen baksteen als ondergrond. Het totale prijzengeld is $250.000 en de winnares krijg een cheque van $43.000. Er zijn 32 speelsters aanwezig waardoor iedereen begint in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Sevastova (1), Kuzmova (2), Kudermetova (3), Zidansek (4), Cirstea (5), Siegemund (6), Bolsova (7) en Pliskova (8). Rus is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Kudermetova. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Boekarest 2019 favorieten

Sevastova is met afstand de beste speelster op dit toernooi. Ze is op dit moment de nummer twaalf van de wereld terwijl de als tweede geplaatste Kuzmova net binnen de top 50 staan. Voor ons is dit de reden om voor Sevastova te gaan als uiteindelijke winnares. Ze heeft het goede gevoel van het toernooi door vorig jaar al de titel te pakken en je hoort dan vaak dat speelsters het fijn vinden om weer terug te keren op de plek waar succes is behaald.

Gokken op WTA Boekarest 2019 doen we met 1/10 units op Sevastova tegen een odd van 6.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Boekarest 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!