WTA Boekarest 2018 voorbeschouwing

Samen met het WTA Gstaad toernooi is WTA Boekarest 2018 waar het deze week op de WTA Tour om draait. Dit toernooi in Roemenië staat ook als WTA International op de kalender gerangschikt waardoor de echte toppers niet aanwezig zullen zijn. Het toernooi is wel wat beter bezet in vergelijking met Gstaad. Welke subtopper zal de titel pakken in Boekarest? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Boekarest 2018.

WTA Boekarest 2018 (gravel)

Het BRD Bucharest Open is de officiële naam voor het WTA Boekarest 2018 toernooi. Het totale prijzengeld is $225.000 en de winnares krijgt $43.000 mee naar huis, zoals gebruikelijk bij een WTA International toernooi. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen meteen in actie komt tijdens de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Sevastova (1), Buzarnescu (2), Begu (3), Martic (4), Cirstea (5), Bogdan (6), Parmentier (7) en Hercog (8). Rus is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en heeft de eerste ronde al gewonnen. Ze mag het in de tweede ronde waarschijnlijk opnemen tegen de nummer 1 geplaatste Sevastova. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Boekarest 2018 favorieten

Er zijn heel wat speelsters die voor eigen publiek spelen deze week in Boekarest op één van de laatste graveltoernooien in deze periode. Voor ons is Buzarnescu toch wel de favoriet voor dit toernooi. Ze maakt een uitstekend jaar door en lost eindelijk het talent in wat ze in de jeugd had. Bijna had ze het tennis opgegeven door de vele blessures maar uiteindelijk is ze de afgelopen twee jaar toch voldoende aanwezig op de WTA Tour om op dit moment in de top 30 te staan.

Gokken op WTA Boekarest 2018 doen we met 1/10 unit op Buzarnescu tegen een odd van 7.50 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op WTA Boekarest 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!