WTA Birmingham voorbeschouwing

Deze week opnieuw een grastoernooi in Engeland voor de vrouwen. Na Nottingham gaan de vrouwen deze week spelen tijdens WTA Birmingham. Het toernooi is sterk bezet met 4 speelsters uit de mondiale top 10. Vorig jaar wist Kerber dit toernooi te winnen. Lukt het de winnares van de Australian Open om haar titel te prolongeren. Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Birmingham.

WTA Birmingham (gras)
Het WTA Birmingham toernooi is een Premier toernooi en heeft daarmee een hogere status dan het toernooi van vorige week. De officiele naam van WTA Birminghamdit toernooi is Aegon Classic Birmingham en heeft een totale prijzenpot van iets meer dan $780.000. Er zijn 32 speelsters actief en niemand heeft dus een bye voor de eerste ronde. De top 8 van de plaatsingslijst zijn Radwanska (1), Kerber (2), Halep (3), Bencic (4), Kvitova (5), Suarez Navarro (6), Keys (7) en Pliskova (8). Voor veel speelsters is het de eerste keer dat ze weer in actie komen na Roland Garros. Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi, ook niet in de kwalificaties.

Favorieten
Radwanksa is dan wel eerste reekshoofd maar dit jaar gaat het nog niet al te best met de Poolse. Ze heeft last van vele kleine blessures en is de laatste maanden niet goed in vorm. Dat uit vorm zijn kunnen we ook van Kerber zeggen. Na de Australian Open te hebben gewonnen is het niet constant genoeg wat de Duitse laat zien. Dat geldt eigenlijk ook voor Halep die het hele seizoen al niet in vorm is. Bencic kwam in ’s-Hertogenbosch tot de halve finale en dat is na een lange afwezigheid door blessures een goed prestatie. Pliskova komt net uit de finale van WTA Nottingham en zal met dit sterk deelnemersveld toch wel de nodige frisheid missen. We gokken 2/10 units op Kvitova om het toernooi te winnen tegen een odd van 7.00 bij bookmaker Betway.

Andere top bookmakers om te gokken op WTA Birmingham zijn

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands