WTA Beijing 2016 voorbeschouwing

Er staat deze week maar één WTA toernooi op het programma en dat is WTA Beijing. Dit toernooi is een Premier event en wordt tegelijk met het ATP Beijing toernooi gespeeld. Vorig jaar wist Muguruza de titel te pakken maar dit jaar heeft ze hoofdzakelijk alleen op Roland Garros kunnen schitteren. Het zou een stunt zijn als ze haar titel prolongeert. Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op WTA Beijing.

WTA Beijing (hard)
Het grootste toernooi op de WTA kalender gedurende de Azie swing is WTA Beijing. Het China Open wordt atp-beijinggehouden op het oude olympic center tennis complex dat voor de olympische spelen van 2008 is gebouwd. Het totale prijzengeld is met iets meer dan $5,4 ontzettend hoog en de winnares krijgt iets meer dan $1,1 miljoen mee naar huis plus 1000 punten voor de ranglijst. Het is geen verrassing dat veel toppers aanwezig zijn op dit toernooi. Er zijn 64 speelsters actief en niemand heeft een bye in de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Kerber (1), Muguruza (2), Radwanska (3), Halep (4), Pliskova (5), V. Williams (6), Suarez-Navarro (7) en Keys (8). Er doen geen Nederlanders aan dit toernooi mee. Bertens verwacht haar comeback te maken tijdens het WTA Linz toernooi dat volgende week op het programma staat.

Favorieten
Grote afwezige uit het rijtje toppers is Serena Williams maar de overige speelsters uit de top 10 zijn allemaal aanwezig. Kerber is de nummer 1 van de wereld maar we twijfelen of ze ook echt aanspraak zal maken op dit toernooi. Het is een lang seizoen geweest met veel emoties voor de Duitse en dat eist toch veel energie. Daar komt bij dat over een kleine 3 weken het WTA Finals toernooi zal worden gespeeld en dat is voor haar een veel belangrijker toernooi. We gaan opnieuw voor een weddenschap op Radwanska. Ze moet zich nog plaatsen voor de WTA Finals en zal daardoor optimaal gemotiveerd zijn. Daarnaast heeft ze al meerdere malen zelf aangegeven dat ze graag speelt in Azië en weinig moeite heeft met de benauwde omstandigheden. We gokken daarom 1/10 units op Radwanska to win WTA Beijing tegen een odd van 7.00 bij bookmaker Betway.

Andere top bookmakers om te wedden op WTA Beijing staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan.

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands