WTA Auckland 2018 voorbeschouwing

Samen met twee andere toernooien staat WTA Auckland 2018 voor de start van het WTA tennisseizoen 2018. Het is deze week het kleinste toernooi, in prijzengeld, van de openingsweek. Bij de mannen is het kleinste toernooi ATP Pune. Toch kan dit toernooi van belang zijn voor de nummer 1 positie van de wereld. Vorig jaar won Davis verrassend dit toernooi. Lukt het haar om opnieuw te verrassen? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op WTA Auckland 2018.

WTA Auckland 2018 (hard)

De ASB Classic is de officiële naam van WTA Auckland 2018. Een klein WTA International toernooi met een prijzengeld van iets meer dan $225.000 en de winnares krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief waardoor alle speelsters in actie komen tijdens de eerste ronde. De acht geplaatste speelsters zijn Wozniacki (1), Goerges (2), Strycova (3), Radwanska (4), Davis (5), Putintseva (6), Barthel (7) en Vekic (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op het hoofdtoernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Auckland 2018 (favorieten)

Wozniacki start als favoriet voor dit toernooi en met een beetje mazzel kan ze zelfs de nieuwe nummer één van de wereld worden. Dan moet ze het toernooi winnen, Muguruza moet in Brisbane niet de finale halen en Halep mag niet in de kwartfinale komen in Shenzhen. Dit is van belang voor de plaatsing op de Australian Open. We verwachten dat Wozniacki het goede seizoen van vorig jaar door zal trekken. Als iemand veel arbeid levert buiten het seizoen om is het Wozniacki wel en we denken dat dit zich gaat uitbetalen aan het begin van het seizoen.

Gokken op WTA Auckland 2018 doen we met 1/10 unit dat Wozniacki het toernooi wint tegen een odd van 3.25 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Auckland 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!