WTA Adelaide 2020 voorbeschouwing

Samen met de mannen spelen de vrouwen het laatste voorbereidingstoernooi op de Australian Open tijdens het WTA Adelaide 2020. Het zou de laatste kans voor Bertens zijn geweest om nog wat wedstrijdritme op te doen voor het grand slam begint, maar ze kan niet spelen omdat ze last heeft van een achillespeesblessure. Net als bij de mannen is dit een nieuw toernooi op de kalender en bij de vrouwen heeft het zelfs een WTA Premier status gekregen. Wie pakt de zege in Adelaide? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Adelaide 2020.

WTA Adelaide 2020 (hard)

De officiele naam voor het WTA Adelaide 2020 is het Adelaide International. Een WTA Premier toernooi met bijna $800.000 aan prijzengeld en de winnares mag bijna $150.000 mee naar huis nemen. Er zijn 30 speelsters aanwezig waardoor de top twee geplaatste speelsters een bye hebben in de eerste ronde. De geplaatste speelsters zijn Barty (1), Halep (2), Bencic (4), Sabalenka (6), Kenin (7), Vondrousova (8) en Kerber (9). Bertens en Kvitova waren beide geplaatst maar hebben afgezegd wegens blessures. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Adelaide 2020 favorieten

Er staan een er stek deelnemersveld te wachten in Adelaide met drie speelsters uit de mondiale top tien. Het is de eerste keer dat Halep dit jaar in actie komt. Barty verloor vorige week meteen haar eerste wedstrijd en dat zal een tegenvaller zijn geweest. Dat geldt ook voor Sabalenka die er in China al snel uit lag om een toch niet zo sterk bezet toernooi. We geven daarom het voordeel aan Halep. Zoals altijd zal ze hard hebben gewerkt om een goed jaar tegemoet te kunnen gaan. Dat ze samen is met haar oude coach waar ze in het verleden vele successen mee heeft behaald zal haar een nog betere speelster maken.

Gokken op WTA Adelaide 2020 doen we met 1/10 unit op Halep tegen een odd van 4.33 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op WTA Adelaide 2020 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker