WTA Acapulco 2018 voorbeschouwing

Er staat deze week een WTA International toernooi op het programma in de vorm van WTA Acapulco 2018. Samen met de mannen zijn de vrouwen ook actief in Mexico. Het is wel een veel kleiner toernooi ten opzichte van de mannen daar waar de meeste vrouwen rust pakken in aanloop naar de grotere toernooien in de Verenigde Staten. Vorig jaar won Tsurenko de titel. Wie gaat er dit jaar winnen in Acapulco? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie ook tips om te gokken op WTA Acapulco 2018.

WTA Acapulco 2018 (hard)

Net als bij de mannen is de officiële naam van dit toernooi de Abierto Mexicano TELCEL presentado por HSBC. Een hele mond vol en daarom houden wij het op WTA Acapulco 2018. Het totale prijzengeld is zoals gebruikelijk bij WTA International toernooien iets meer dan $225.000. De winnares krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief op dit toernooi waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Stephens (1), Mladenovic (2), Gavrilova (3), Zhang (4), Begu (5), Cornet (6), Tsurenko (7) en Maria (8). Rus heeft zich via het kwalificatietoernooi geplaatst voor het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Amerikaanse Day, die een wildcard heeft gekregen voor dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Acapulco 2018 favorieten

Stephens is als eerste reekshoofd geplaatst maar na haar overwinning in de US Open van vorig jaar bakt ze er nog maar weinig van. Mladenovic had even een goede reeks in St. Petersburg maar dat zakte al snel weer in. In onze ogen is dit opnieuw een heel open toernooi. Het zijn hoofdzakelijk subtoppers hier aanwezig en dat niveau ligt dicht bij elkaar. We zien bijna geen speelsters terug die afgelopen week in Dubai actief waren. We gaan uiteindelijk voor Tsurenko omdat zij het mentale voordeel heeft dat ze hier vorig jaar won.

Gokken op WTA Acapulco 2018 doen we met 1/10 unit op Tsurenko tegen een odd van 10.00 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op WTA Acapulco 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Acapulco 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!