Wolves – Fulham voorspelling

In de Premier League zijn ze inmiddels toe aan speelronde vier en op zondag staat de wedstrijd Wolves – Fulham op het programma. Twee ploegen die een slechte start kennen. Voor Wolves is dat wel opmerkelijk na het uitstekende seizoen van vorig jaar. Voor Fulham is dat geen verrassing want de ploeg kwam niet als favoriet via de playoffs in de Premier League tereug en de selectie is niet van dat niveau. Weet Wolves na twee nederlagen op rij weer eens te winnen of pakt Fulham de eerste punten van het seizoen? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie en Spaans voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Wolves – Fulham.

Wolves

Natuurlijk verloor Wolves Jota aan Liverpool tijdens de transferperiode maar kwalitatief gezien mag de ploeg niet kansloos met 4-1 verliezen op bezoek bij West Ham United zoals afgelopen week. We kennen Wolves juist als een zeer gedisciplineerd spelende ploeg dat goed vanuit de organisatie kan spelen. Tegen Sheffield United was dit het geval met een droge 2-0 zege. Maar toen Manchester City op bezoek kwam zagen we dat de ploeg ten opzichte van vorig jaar nog niet zo goed was. Manchester City had geen kind aan de Wolves en dat was een week later weer het geval tegen West Ham United.

Fulham

De kleine Londense ploeg heeft in drie wedstrijden al tien doelpunten tegen gekregen. Achterin ziet het er soms wel heel simpel uit voor de tegenstander om te score. Toch blijft trainer, en oud speler van de club, Parker zijn open spel spelen. Althans, tot nu toe want op een gegeven moment moet je als ploeg tot de conclusie komen dat als je zo door blijft spelen je tijdens de kerst al gedegradeerd bent.

Voorspelling Wolves – Fulham

Voor Wolves is dit wel een must win wedstrijd willen ze niet te ver achter komen op de Europese plekken. Er zal toch best wel wat druk op de ploeg staan om de drie punten te pakken. Voor Fulham is het opnieuw een test en de vraag is of Parker de huidige speelstijl blijft behouden. Ondanks dat Wolves niet goed in vorm is verwachten we wel dat ze thuis tegen Fulham de drie punten pakken, puur op basis van de individuele kwaliteiten voorin.

Gokken op Wolves – Fulham doen we op een overwinning van Wolves tegen een odd van 1.51 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Wolves – Fulham maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker