Willem II – VVV Venlo voorspelling

Op woensdag staan er tijdens speelronde 22 drie wedstrijden gepland met de aftrap om 20:45 en Willem II – VVV Venlo is er daar één van. Willem II verloor de kelderkraker tegen Sparta Rotterdam met 1-0 terwijl VVV Venlo in eigen huis met 1-0 wist te winnen van Feyenoord. Lukt het Willem II om eindelijk weer eens een duel te winnen of gaat VVV Venlo voor de derde zege op rij. Wij van gokken op sport geven naast tips voor de tennis ook tips om te gokken op Willem II – VVV Venlo.

Willem II

De Tilburgers moesten het stellen zonder de twee vaste backs en daarom maakte twee spelers hun debuut voor Willem II. Voor Wijnaldum was dit een horror debuut want hij gaf een terugspeelbal recht in de voeten van de Sparta aanvaller en deze maakte het cool af. Dat was meteen de eindstand en daardoor heeft Sparta het gat naar de concurrenten weten te verkleinen.

VVV Venlo

Het uit record van VVV Venlo was al indrukwekkend maar gek genoeg won het in eigen stadion nog maar twee keer. Tot afgelopen speelronde want toen wist het in de slotfase het verschil te maken tegen Feyenoord. De Limburgers waren in de eerste helft al de betere ploeg maar wisten eigenlijk niet gevaarlijk te worden. In de tweede helft kwam VVV Venlo er steeds moeizamer uit maar wist het dat ene kansje toch te benutten om een strafschop te versieren.

Voorspelling Willem II – VVV Venlo

Een heel belangrijk duel voor de Tilburgers want het gat met de nummer laatst is op dit moment nog maar drie punten. Na het debacle tegen AZ besloot de trainer van Willem II terug te keren naar het vertrouwde 5-3-2 systeem en dat past wel bij de Tilburgers. Maar het zal opnieuw een lastige klus worden want uit verloor VVV Venlo nog maar één keer en de ploeg zit nu in een flow met twee overwinningen op rij. We zien het opnieuw somber in voor Willem II, want VVV Venlo is de beter voetballende ploeg en weet op de juiste momenten de rust te bewaren, en toe te slaan wanneer het kan.

Gokken op Willem II – VVV Venlo doen we met 4/10 units op de asian handicap +0.5 voor VVV Venlo  tegen een odd van 1.67 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Willem II – VVV Venlo? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands