Willem II – Vitesse voorspelling

Net als tijdens de vorige speelronde zijn alle wedstrijden uit de laatste speelronde uit de Eredivisie om zondag 14:30, waaronder Willem II – Vitesse. Beide ploegen wisten afgelopen speelronde te winnen. Willem II won met 1-0 op bezoek bij PEC Zwolle terwijl Vitesse is eigen huis Twente liet degraderen door er met 5-0 te winnen. Lukt het Willem II om nog een plaatsje te stijgen of gaat Vitesse met een goed gevoel de play-offs in? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 en tennis een voorbeschouwing en tips om te gokken op Willem II – Vitesse.

Willem II

De Tilburgers waren al veilig voor de wedstrijd tegen PEC en we hadden verwacht dat ze toch wel vrijuit zouden spelen. Dit was echter niet het geval en het was eigenlijk een vrij matig duel, met uiteindelijk een minimale score dat het verschil maakte. Tijdens dit duel blijft de fanatieke tribune van Willem II leeg als straf van de KNVB vanwege de ongeregeldheden in de wedstrijd tegen NAC.

Vitesse

Na het ontslag van Fraser staat Sturing aan het roer en hij zal de ploeg leiden in de play-offs. De ploeg won met 5-0 van een erg zwak FC Twente. De vraag is of iedereen bij Vitesse zal spelen op weg naar de play-offs. Deze staan midweeks al op het programma en Vitesse is al zeker van deelname, zelfs bij verlies.

Voorspelling Willem II – Vitesse

Ondanks dat Willem II zonder de fanatieke aanhang speelt zal de ploeg met een goed gevoel het jaar uit willen gaan. Thuis heeft Willem II altijd aanvallend gespeeld of in ieder geval de intentie gehad om dat te doen. Daarom verwachten we een duel met veel goals, beide ploegen spelen in principe nergens meer voor.

Gokken op Willem II – Vitesse doen we met 3/10 units op de Over 2.5 tegen een odd van 1.65 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Willem II – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands