Willem II – Vitesse voorspelling

Na opnieuw een Europees weekend gaat de Eredivisie komend weekend verder met op zaterdag Willem II – Vitesse. Willem II pakte een punt op bezoek bij PEC Zwolle door daar 0-0 te spelen. Vitesse wist in eigen huis te met 2-1 te winnen van PSV. Lukt het Willem II om na twee thuisnederlagen weer eens in Tilburg te winnen of zet Vitesse de goede reeks door? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP Tennis en Engels voetbal ook een voorspelling en tips om te gokken op Willem II – Vitesse.

Willem II

In Tilburg had men de start van dit seizoen anders voorgesteld na het uitstekende seizoen van vorig jaar. Met maar één zege in de Eredivisie, plus de Europese uitschakeling in de voorronde van de Europa League, heeft Willem II zijn start gemist. Daar komt nog eens bovenop dat de club, net als vele andere clubs, is getroffen door het corona virus. In Zwolle zal Willem II de VAR en doelpunt afkeuren vanwege hinderlijk buitenspel. Terecht, maar het geeft aan in wat voor situatie Willem II zit op dit moment.

Vitesse

Tegen PSV was Vitesse de betere ploeg en pakte het terecht de drie punten. Op het eind was er nog consternatie omdat de gegeven strafschop aan PSV op het laatste moment weg teruggedraaid door ingrijpen van de VAR. Dat haalde eigenlijk de aandacht weg van de prestatie van Vitesse op dit moment. Het staat samen met Ajax op kop en verloor in Amsterdam waar het zeker recht had op een punt. Vorig jaar begon Vitesse ook heel goed maar stortte het op een gegeven moment in elkaar. De vraag is hoe lang Vitesse het dit jaar kan volhouden.

Voorspelling Willem II – Vitesse

Verdedigend is het puzzelen voor Willem II en dat is eigenlijk al vanaf het begin van dit seizoen. Ook op de positie onder de lat vinden we dat Willem II er flink op achteruit is gegaan. Ruiter heeft na zijn periode bij Utrecht het eigenlijk nooit meer ergens laten zien. Zelfs bij Sunderland in lagere divisies vonden ze hem niet goed genoeg en kwam hij terug naar Nederland. De historie leert dat Vitesse een goed record heeft in Tilburg met 14 zeges uit 30 duels. Er zijn van die matchups die op de één of andere manier altijd lastig zijn voor een bepaalde club. Ook voor deze wedstrijd verwachten we dat Vitesse een goed resultaat zal halen in Tilburg.

Gokken op Willem II – Vitesse doen we met 3/10 units op een zege voor Vitesse tegen een odd van 2.10 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Willem II – Vitesse maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker