Willem II – Vitesse voorbeschouwing

Op zondag zijn er drie wedstrijden om 14:30 tijdens Eredivisie speelronde 13 en Willem II – Vitesse is er daar één van. Afgelopen speelronde wisten beide ploegen winnend af te sluiten. Willem II wist met 2-3 te winnen op bezoek bij Zwolle terwijl Vitesse thuis met 2-1 FC Utrecht wist te verslaan. De laatste drie uitduels wist Vitesse geen zege meer te boeken. Lukt het Arnhemmers om weer eens uit te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 en Premier League  voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Willem II – Vitesse.

Willem II

Een zege was wel weer eens nodig voor de Tricolores in de Eredivisie. Na een goede start van de competitie zakte de ploeg steeds verder en verder weg en wist het maar geen wedstrijden meer te winnen. De winst bij PEC Zwolle kwam dan ook ontzettend gelegen en het was wederom de aanvallers die het verschil maakte voor de Tilburgers. Verdedigend blijft de ploeg ontzettend kwetsbaar.

Vitesse

Wanneer Vitesse thuis speelt dan lijkt het net een beetje beter te kunnen voetballen dan wanneer het uit speelt. Tegen FC Utrecht was het een gelijk opgaand duel en konden beide ploegen er met de winst vandoor gaan. Het kwartje viel aan de goede kant van Vitesse. De laatste uitwedstrijd speelde het tegen PSV en daar zag je al dat de ploeg iets beter ging spelen want zelfs met een man minder speelde het nog een aardige wedstrijd.

Voorspelling Willem II – Vitesse

Willem II doet het in de Eredivisie uit beter dan thuis en voor Vitesse is dat dus andersom. We verwachten dan ook een vrij open duel met veel goals. Willem II is verdedigend kwetsbaar terwijl het aanvallend aardig wat mogelijkheden heeft. Vitesse is voetballende ploeg en heeft met name in Odegaard een speler die voor creativiteit kan zorgen.

Gokken op Willem II – Vitesse doen we met 5/10 units op de Over 2.5 goals tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Willem II – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands