Willem II – Sparta voorspelling

De tweede wedstrijd op zaterdag met aftrap om 20:45 tijdens Eredivisie speelronde twaalf is in Tilburg tussen Willem II – Sparta. Willem II verloor de vorige speelronde nipt met 3-2 op bezoek bij AZ terwijl Sparta Rotterdam in eigen huis 0-0 speelde tegen Heerenveen. Er zit maar één punt verschil tussen deze ploegen in het voordeel van de Rotterdammers. Lukt het Willem II om te winnen en daarmee over Sparta heen te gaan in de ranglijst? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Willem II – Sparta.

Willem II

Twee nederlagen heeft Willem II op rij geleden maar toch is het spel van de Tilburgers bemoedigend. Tijdens deze wedstrijden miste het ook nog eens spits Sol vanwege ziekte. Hij is er als het goed is weer bij en dat zal Willem II een boost geven. De ploeg zal op dezelfde voet doorgaan als de afgelopen weken en heeft het zelfs Ajax thuis heel lastig kunnen maken.

Sparta

Bij Sparta rommelde het even en er gingen geruchten dat Pastoor het veld moest ruimen. Maar hij bleef zitten, won van FC Groningen en speelde vorige speelronde gelijk tegen Heerenveen. Daarmee lijkt hij even te zijn gered al is het spel van de Spartanen nog niet altijd geweldig. Onze verwachting is dat hij het hele seizoen onderaan mee zal strijden tegen degradatie.

Voorspelling Willem II – Sparta

Sparta zal  het gat met Willem II op twee punten willen houden door in ieder geval niet te verliezen in Tilburg. Dat zal niet meevallen want Willem II speelt de laatste maanden eigenlijk al vrij degelijk en met de terugkeer van Sol in de spits geven we de Tilburgers toch het voordeel van de twijfel.

Gokken op Willem II – Sparta doen we met 4/10 units op een thuiszege tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Willem II – Sparta? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands