Willem II – Roda JC voorspelling

De kelderkraker uit Eredivisie speelronde 25 is de wedstrijd Willem II – Roda JC, aftrap zondag om 14:30. Beide ploegen verloren afgelopen speelronde. Willem II verloor op bezoek bij ADO door een hele late tegentreffer terwijl Roda JC in eigen huis kansloos was tegen FC Utrecht. Willem II staat drie punten voor op Roda JC. Lukt het de Tilburgers om dat gat te vergroten of komt het echt in degradatiezorgen? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook tips om te gokken op Willem II – Roda JC

Willem II

Het was ontzettend zuur dat Willem II alsnog verloor op bezoek bij ADO Den Haag maar gezien het spelbeeld was het wel terecht. Willem II kreeg één kansje die vloog er direct in via Sol. Zelf na de gelijkmaker zat er nog wel een puntje in voor de Tilburgers maar door een stomme individuele fout gaf het een penalty, en uiteindelijk ook de zege, weg. Nu wacht het belangrijke duel tegen concurrent Roda JC.

Roda JC

Het spel tegen FC Utrecht was echt heel slecht en al snel kwamen de Limburgers op achterstand. Daarna was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld want aanvallend was Roda JC onmachtig. Terwijl de afgelopen wedstrijden toch positief waren. Daar was echter niks van te zien waardoor het thuis opnieuw mis ging. De verwachting is wel dat Roda JC met andere aanvallers zal starten dan tegen FC Utrecht.

Voorspelling Willem II – Roda JC

We verwachten toch wel een voorzichtige wedstrijd want er zal best wat spanning op dit duel staan. Nog geen maand geleden stonden beide ploegen ook in Tilburg tegen elkaar in de kwartfinale van de Beker. Willem II wist toen te winnen door de strafschoppen beter te nemen. Omdat beide ploegen vooral aanvallend niet te veel kunnen brengen, Willem II heeft de betere aanvallers maar worden weinig in stelling gebracht, willen we voor de Under gaan

Gokken op Willem II – Roda JC doen we met 3/10 units op Under 2,5 goals tegen een odd van 1.95 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Willem II – Roda JC? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands