Willem II – NAC voorspelling

Speelronde vijftien uit de Eredivisie start op vrijdag met de derby Willem II – NAC, aftrap 20:00 in Tilburg. Beide ploegen wisten afgelopen speelronde met 3-1 te winnen. Willem II won thuis van Heracles en NAC wist ook thuis te winnen van Excelsior. Lukt het Willem II om uit te lopen op de rivaal of gaat NAC over Willem II heen? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Willem II – NAC.

Willem II

De Tricolores zijn nu drie wedstrijden opgeslagen en hebben drie punten voorsprong als het gaat om een plaats bij de onderste drie. Er lijkt zich bij Willem II een koningskoppel te ontstaan in de spits met Sol en Ogbeche. Beide spitsen weten precies wat de ander doet en gaven elkaar makkelijk assists tegen Heracles. Je zou verwachten dat met dit duo Willem II uit de degradatiezorgen zal blijven.

NAC

Eindelijk boekte NAC weer eens een zege tegen een toch wel zwak optredend Excelsior. NAC deed wat je van de ploeg thuis mag verwachten en dat is met passie en drive spelen. Dat leverde de ploeg eindelijk de overwinning waardoor het nu over Sparta Rotterdam is gegaan op de ranglijst.

Voorspelling Willem II – NAC

Een derby is altijd een wedstrijd op zich waar veel energie vanuit het publiek zal komen. Vaak worden dit soort wedstrijden fysieke duels en daar zal Willem II uit willen blijven. We geven het voordeel aan de voetballende ploeg en dat is Willem II. Met Sol en Ogbeche voorin heeft het meer aanvallende kwaliteiten dan NAC.

Gokken op Willem II – NAC doen we met 4/10 units tegen een odd van 2.05 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Willem II – NAC? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker