Willem II – NAC voorspelling

De Eredivisie gaat eindelijk weer van start en met op zondag de derby tussen Willem II – NAC. De eerste wedstrijd eindigde in een gelijkspel omdat vooral Willem II de kansen niet af wist te maken. Er is tijdens de winterstop veel gebeurd als het gaat om transfers. NAC ging met een goed gevoel de winterstop in met zeven punten uit drie wedstrijden. Het gat met de Tilburgers is nu nog maar vier punten. Lukt het de ploeg uit Breda om het gat tot op één punt te brengen of slaat Willem II de aanval af? Wij van gokken op sport geven naast tips op grand slam tennis en WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Willem II – NAC.

Willem II

Nu spits Fran Sol vertrokken is naar Dinamo Kiev is de vraag wie dit gat in de selectie op gaat vullen. Er komt een jonge talentvolle spits van Olympiakos over en de Tilburgers huren hem voor 1,5 jaar. Toch lijkt het lastig om zo snel een speler binnen de ploeg in te passen, zeker nadat de speler het hele trainingskamp in de winter heeft gemist. Het doel voor Willem II is om uit de degradatiezorgen te blijven de rest van het seizoen. Daarmee zouden de Tilburgers heel tevreden mogen zijn.

NAC

De winterstop komt voor sommige clubs als geroepen maar bij NAC zouden ze maar wat graag door zijn gegaan. Met twee overwinningen en een gelijkspel uit de laatste drie duels had de ploeg het momentum en is het gat met De Graafschap inmiddels drie punten. Ook bij NAC zijn er verschuivingen geweest binnen de selectie maar zo’n grote ingreep zoals bij de Tricolores is er niet geweest.

Voorspelling Willem II – NAC

Willem II is samen met PEC Zwolle de slechts presterende thuisploeg in de Eredivisie met maar vijf punten uit acht duels. NAC is samen met De Graafschap de slechts presterende uitploeg in de Eredivisie met maar twee punten uit acht duels. Beide ploegen scoren ook moeilijk, Willem II 10x thuis en NAC 6x uit. We verwachten dan ook een duel met veel strijd en passie maar weinig goed voetbal. We gaan uit van een duel met weinig doelpunten en gaan daarom voor de Under.

Gokken op Willem II – NAC doen we met 3/10 units op de Under 3 goals tegen een odd van 1.61 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Willem II – NAC? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands