Willem II – Heracles voorspelling

Samen met de wedstrijd in De Kuip staat tijdens Eredivisie speelronde 14 Willem II – Heracles op het programma. Willem II speelde voor de tweede keer op rij gelijk door 3-3 te spelen bij VVV Venlo terwijl Heracles in eigen huis met 2-1 wist te winnen van NAC. Lukt het Willem II om afstand te nemen van de onderste drie of maakt Heracles juist de aansluiting naar de subtop? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Willem II – Heracles.

Willem II

Opnieuw wist Willem II een grote achterstand om te buigen naar een gelijkspel. Thuis wist het een 0-2 achterstand te corrigeren tot 2-2 tegen Sparta Rotterdam. Afgelopen week stond het met 1-3 achter in Venlo en wist het in blessuretijd nog 3-3 te maken. Belangrijke punten voor de Tilburgers in de strijd tegen degradatie.

Heracles

Met een beetje geluk wist Heracles van NAC te winnen want eigenlijk had de ploeg uit Breda een penalty moeten hebben. Hiermee herstelde Heracles zich van de ruime 1-4 nederlaag op bezoek bij ADO Den Haag. De ploeg uit Almelo kan de subtop naderen mocht het weten te winnen in Tilburg

Voorspelling Willem II – Heracles

Beide ploegen zijn ontzettend wisselvallig, zelfs tijdens wedstrijden. Willem II loopt steeds achter de feiten aan maar als het eenmaal geloof heeft dat er nog wat te halen valt gaan ze er voor. Heracles wisselt de ene nederlaag af met een benauwde zege.

Voor ons is het erg lastig om deze wedstrijd te voorspellen en gokken op Willem II – Heracles doen we vanwege deze reden niet.

Zelf wel voetbalwedden op Willem II – Heracles? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker