Willem II – Heracles voorbeschouwing

De andere wedstrijd op zaterdag met aftrap om 19:45 is Willem II – Heracles. De Tilburgers wisten vorige weekend in de slotfase alsnog de drie punten in eigen huis te houden door Sparta Rotterdam met 3-2 te verslaan. Heracles verloor in de slotfase in eigen huis van PSV met 1-2. Boekt Willem II voor de tweede keer op rij een thuiszege of gooit Heracles roet in het eten? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Willem II – Heracles.

Willem II
In het duel tegen Sparta Rotterdam kwamen de Tilburgs twee keer op voorsprong maar zag het de bezoekers ook twee keer op gelijke hoogte komen. Uiteindelijk had iedereen al willemii-heraclesvrede met een gelijkspel totdat invaller Haye de winnende maakte. Het spel van de Tilburgers was in de eerste helft nog redelijk maar naarmate de wedstrijd vorderde zakte ook het spel in. Toch betekende de zege dat het nu een gat heeft van 5 punten ten opzichte van de plaatsen voor promotie / degradatie play-offs.

Heracles
Het nieuwe jaar is voor Heracles niet goed begonnen met drie nederlagen op rij. In de wedstrijd tegen PSV speelde het de eerste helft goed mee, kreeg het een penalty maar benutte deze niet. In de tweede helft was het verschil tussen beide ploegen groter en was uiteindelijk nederlaag terecht. Al viel de 1-2 erg laat in de wedstrijd en was het een van richting veranderd schot.

Voorspelling
Vorig weekend zaten we op de Under 2.5 goals bij de wedstrijd van Willem II maar uiteindelijk vielen de doelpunten vrij makkelijk. Toch zien we dit als een uitzondering want het hele seizoen heeft Willem II moeite met scoren. Uit doet Heracles het bijzonder matig met maar 1 overwinning van de 10 uitduels. Een kleine overwinning voor Willem II behoort tot de mogelijkheden, maar omdat we het scorende vermogen in twijfel trekken wedden we opnieuw op de Under 2.5 goals. We gokken er 3/10 units op tegen een odd van 1.80 bij bookmaker Bwin.

Andere goede bookmakers om te gokken op Willem II – Heracles staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands