Willem II – Heerenveen voorspelling

Speelronde vijftien uit de Eredivisie heeft maar drie wedstrijden op de zaterdag en Willem II – Heerenveen is er daar één van met aftrap om 18:30 in Tilburg. Beide ploegen wisten de vorige speelronde te winnen. Willem II won met 2-0 op bezoek bij AZ terwijl Heerenveen in eigen huis met 3-1 wist te winnen van Fortuna Sittard. Het verschil tussen beide ploegen is één puntje in het voordeel van de Friezen. Lukt het de Tilburgers om over Heerenveen heen te gaan? Wij van gokken op sport geven naast tips op darts en Engels voetbal een voorbeschouwing en tips om te gokken op Willem II – Heerenveen.

Willem II

De zege in Alkmaar kwam een beetje als donderslag bij heldere hemel. Willem II heeft het altijd bijzonder slecht gedaan op bezoek bij AZ en in de beginfase zag het er opnieuw slecht uit voor de Tricolores. AZ had het beste van het spel en de 1-0 leek een kwestie van tijd. Maar daarna was het een counter die zorgde voor de 0-1. Vlak daarna scoorde Sol opnieuw en dat bleek voldoende voor de drie punten.

Heerenveen

Het was de eerste zegen voor de Friezen in eigen huis en daar had het zeven duels voor nodig. Toch wel opvallend en het zegt voldoende over de wisselvallige ploeg. Heerenveen pakt dan ook voornamelijk zijn punten in uitduels. Door de thuiszege tegen Fortuna blijft het wel aanhaken voor de subtop plekken, maar wil het daar echt in terechtkomen dat zal het veel constanter moeten presteren.

Voorspelling Willem II – Heerenveen

Een van de slechtst presterende thuisploegen tegen op twee na beste uitploeg in de Eredivisie. Wie deze wedstrijd zal gaan winnen is volgens ons moeilijk te voorspellen. Wel verwachten we veel goals omdat beide teams een voetballende speelwijze hanteren en aanvallend voldoende kwaliteiten heeft om te scoren. Daarbij moet ook worden gezegd dat beide defensies bijzonder zwak zijn tot nu toe.

Gokken op Willem II – Heerenveen doen we met 5/10 units op de Over 2.5 goals tegen een odd van 1.65 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Willem II – Heerenveen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands