Willem II – Groningen voorspelling

Speelronde 20 uit de Eredivisie staat komend weekend op het programma met op zaterdag de wedstrijd tussen Willem II – Groningen. Willem II won afgelopen speelronde met 1-0 op bezoek bij FC Utrecht terwijl Groningen met 1-2 verloor in Eindhoven. Lukt het Willem II om de vierde competitiezege op rij te boeken of lukt het Groningen om afscheid te nemen van de onderste plekken? Wij van gokken op sport geven naast een voorbeschouwing op WTA tennis ook een voorspelling en tips om te gokken op Willem II – Groningen.

Willem II

Na het vertrek van Sol dreigde er bij Willem II een soort van sfeer te ontstaan dat het wel eens heel lastig zou gaan worden de rest van het seizoen. Maar met alle huurspelers die er tijdens de winterstop zijn gekomen lijkt dat alleszins mee te vallen. De twee Griekse spelers doen het verrassend goed. Met een halve finale plaats in de beker en twee overwinningen op rij in de Eredivisie, heeft Willem II een ontzettend goede week achter de rug.

Groningen

Als je op bezoek gaat bij PSV dan weet je als Groningen dat alles mee moet zitten om een resultaat te halen. De Groningers verloren dan ook, maar het moet gezegd worden dat ze voor elke meter hebben gestreden en zeker niet kansloos waren. Sterker nog, PSV moest tijd gaan rekken om ervoor te zorgen dat er niet een stunt in zat voor de Groningers. Nog altijd blijft Groningen onderin hangen in de Eredivisie.

Voorspelling Willem II – Groningen

Je hebt van die duels in de Eredivisie dat bepaalde ploegen het altijd slecht doen wanneer ze op bezoek gaan bij een andere ploeg. Of dat een thuisploeg het altijd goed doet tegen een bepaalde ploeg. Dat is ook het geval bij Willem II – Groningen. Willem II doet het thuis vaak goed tegen Groningen en Groningen doet het vaak niet best op bezoek in Tilburg. Daarnaast is Willem II ook nog eens in vorm.

Gokken op Willem II – Groningen doen we met 4/10 units op een zege voor Willem II tegen een odd van 2.55 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Willem II – Groningen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands