Willem II – Feyenoord voorbeschouwing

We zijn inmiddels bij speelronde vier in de Eredivisie en op zondag 14:30 staat in de Tilburg de wedstrijd Willem II – Feyenoord op het programma. Willem II speelde afgelopen weekend gelijk op bezoek in Emmen terwijl Feyenoord thuis pas laat af wist te rekenen met ADO Den Haag. Vorig jaar won Feyenoord met 0-1, lukt het de Rotterdammers opnieuw om de drie punten te pakken in Tilburg? Wij van gokken op sport geven naast tips om te gokken op Spaans en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Willem II – Feyenoord.

Willem II

Het seizoen begint matig voor Willem II met wisselende resultaten. Zo was daar de teleurstellende nederlaag in Heerenveen dat zo’n slechte voorbereiding had gehad. Europees ging het goed tegen een Luxemburgse dwerg maar tegen de Rangers kreeg het een lasje efficiëntie. Het verschil was niet zo klein alleen maakte de Schotten wel de kansen af. Daarna volgde een thuiszege op Heracles en het gelijkspel tegen Emmen terwijl de Tilburgers geruime tijd met een man meer op het veld stonden.

Feyenoord

Het wisselvallige geldt niet alleen voor Willem II maar ook voor Feyenoord. Uit bij Zwolle wist het te winnen en speelde het misschien we de beste wedstrijd tot nu toe want de thuisploeg kon amper een kans creëren. Dat was in de Kuip tegen FC Twente en ADO Den Haag wel anders want beide ploegen kwamen al vroeg op voorsprong. Tegen ADO Den Haag wist Feyenoord het nog recht te trekken maar tegen FC Twente lukte dat niet. Het elftal is nog duidelijk zoekende naar de juiste formatie en automatismen.

Willem II – Feyenoord voorspelling

Beide ploegen draaien op dit moment nog niet goed. De nieuwe aankopen moeten hun draai nog vinden. Bij Willem II is dat vooral op de flanken en bij Feyenoord is dat vooral op het middenveld. Feyenoord is bij de bookmakers licht favoriet maar we zien de Rotterdammers niet zomaar winnen. Bij een zege van Feyenoord verwachten we geen ruime zege maar met één goal verschil. Maar omdat Willem II genoeg creativiteit heeft in de aanval en Feyenoord nog niet goed draait kan het echt alle kanten op. Als we dan een asian handicap van +1 zijn voor Willem II tegen een odd van 1.61 dan weten we genoeg en gaan we daarvoor.

Gokken op Willem II – Feyenoord doen we op de asian handicap +1 voor Willem II tegen een odd van 1.61 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Willem II – Feyenoord maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker