Willem II – ADO Den Haag voorspelling

Speelronde zestien uit de Eredivisie start op vrijdag in Tilburg tussen Willem II – ADO Den Haag, aftrap om 20:00. Afgelopen speelronde verloor Willem II in eigen huis met 1-5 van Heerenveen terwijl ADO Den Haag niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel tegen De Graafschap. Beide ploegen hebben nu zestien punten na vijftien duels. Wie neemt er afstand van wie? Wij van gokken op sport geven naast tips op wk darts en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Willem II – ADO Den Haag.

Willem II

Thuis wil het maar niet lukken voor Willem II dat ook tegen Heerenveen niet wist te winnen. Heerkens pakte een rode kaart en daarna was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. Defensief is Willem II niet sterk en dat komt misschien ook wel omdat de aanvallers van de ploeg niet de meters moeten maken die ze verdedigend zouden moeten maken.

ADO Den Haag

In eigen huis bleef ADO Den Haag dus met 0-0 steken tegen De Graafschap en dat is een bijzonder pover resultaat. Het was ook niet zo dat ADO Den Haag kans op kans wist te creëren tijdens dit duel. Het was bijzonder matig en vooral ongeïnspireerd. Defensief lijkt het nu wel iets beter te staan zonder Beugelsdijk in het centrum maar aanvallend heeft het zeer weinig creativiteit.

Voorspelling Willem II – ADO Den Haag

Ondanks dat Willem II het bijzonder matig doet in eigen huis verwachten we hier wel een thuiszege. Het voetbal van ADO Den Haag is de afgelopen weken niet goed geweest en Willem II heeft, in tegenstelling tot de tegenstander, wel spelers die aanvallend het verschil kunnen maken. Met de winst zou de aansluiting met de middenmoot in de Eredivisie gemaakt zijn.

Gokken op Willem II – ADO Den Haag doen we met 3/10 op een thuiszege van Willem II tegen een odd van 1.95 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Willem II – ADO Den Haag? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker