West Ham Utd – Liverpool voorspelling

Komend weekend begint de Premier League aan speelronde tien met op zaterdag de wedstrijd West Ham Utd – Liverpool, aftrap 18:30 in Londen. Liverpool wist eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen in de Premier League want het versloeg Huddersfield met 3-0. West Ham wist in de League Cup Spurs te verslaan na een 0-2 achterstand en pakte afgelopen weekend een punt door 2-2 te spelen bij Crystal Palace. Wint Liverpool en blijft het nog enigszins in het spoor bij de top vier? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op West Ham Utd – Liverpool.

West Ham Utd

Bilic staat onder druk bij West Ham maar dat staat hij in principe al jaren. Toch heeft hij een selectie waar je volgens ons zonder problemen in de Premier League kunt blijven. Een punt tegen Crystal Palace is meegenomen voor ze en de midweekse overwinning op Tottenham zal de ploeg mentaal een boost hebben gegeven.

Liverpool

De ene week is het alles en de andere week is het weer niks. Tegen de Spurs was het kansloos maar tegen Huddersfield heeft het geen enkel probleem. En dat is toch de ploeg die van Manchester United heeft weten te winnen. Liverpool komt uit een wedstrijd in de Champions League maar speelde thuis en tegen het zwakste team in de poule.

Voorspelling West Ham Utd – Liverpool

Opnieuw een wedstrijd waar het toch wel afwachten is wat Liverpool gaat doen en hoe het uit bed stapt. Dat kan van de een op de andere dag een wereld van verschil zijn en dat mogen we Klopp wel aanrekenen. Er zit geen constante factor binnen de ploeg. West Ham zal de verdediging van Liverpool onder druk willen zitten maar is defensief zelf niet zo mobiel.

We gokken op West Ham Utd – Liverpool dat de aanvallers van Liverpool de wat statische verdedigers van West Ham Utd de baas zijn. We gokken 3/10 units op een uitzege tegen een odd van 1.70 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op West Ham Utd – Liverpool? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands