West Ham Utd – Crystal Palace voorspelling

Door de afgelopen FA Cup ronde is er midweeks een speelronde in de Premier League met onder andere West Ham Utd – Crystal Palace op dinsdag. Beide ploegen hebben na het aanstellen van een nieuwe manager beter gepresteerd en zijn voor even uit de degradatiezorgen. West Ham speelde vorige week 1-1 gelijk tegen Bournemouth terwijl Palace verloor van Arsenal met 1-4. Het verschil tussen beide ploegen is één puntje. Wie weet het gat te slaan? Wij van gokken op sport geven naast tips op de tennis ook tips om te gokken op West Ham Utd – Crystal Palace.

West Ham Utd

De Hammers kwamen afgelopen weekend nog in actie voor de FA Cup maar stelde niet het sterkste elftal op. Daarna pakte Masuaku een rode kaart door te spugen op een speler van Wigan waardoor hij geschorst is voor dit duel. West Ham verloor de wedstrijd van Wigan maar de nadruk zal worden gelegd op lijfsbehoud in de Premier League.

Crystal Palaca

Waar West Ham nog in actie kwam voor de beker had Crystal Palace een weekend vrij want het lag al uit de FA Cup. Extra rust kan de ploeg wel gebruiken na de drukke dagen begin januari. Palace had een goede reeks van drie ongeslagen wedstrijden maar bakte er tegen Arsenal weinig van. Het leek wel of de ploeg dacht even te kunnen relaxen nadat het zeven punten uit drie duels had gehaald.

Voorspelling West Ham Utd – Crystal Palace

Bij West Ham Utd zijn de nodige spelers afwezig vanwege een blessure en zelfs door de griep. De rode kaart van Masuaku komt daardoor bijzonder ongelegen want de ploeg heeft nu nog meer defensieve problemen. We verwachten dat beide ploegen voorzichtig te werk zullen gaan en de nadruk op de verdediging zullen leggen om zo lang mogelijk in de wedstrijd te blijven.

Gokken op West Ham Utd – Crystal Palace doen we met 3/10 units op de Under 2.5 goals tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op West Ham Utd – Crystal Palace? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands