Werder Bremen – Heidenheim voorspelling

Donderdag staat de eerste wedstrijd van het promotie degradatie duel van de Bundesliga op het programma tussen Werder Bremen – Heidenheim. Weder Bremen wist op de slotdag directe degradatie te ontlopen door thuis met 6-1 te winnen van Keulen en omdat Düsseldorf zijn laatste wedstrijd verloor. Heidenheim verloor op de slotdag met 3-0 van kampioen Bielefeld maar omdat HSV verzuimde te winnen mag Heidenheim voor promotie spelen. De vraag is natuurlijk of Werder Bremen met de druk om kan gaan. Wij van gokken op sport geven naast tips op Spaans voetbal en Nederlands voetbal een voorbeschouwing en tips om te gokken op Werder Bremen – Heidenheim.

Werder Bremen

Een uitschieter tijdens de laatste speelronde zorgde ervoor dat Werder Bremen niet rechtstreeks degradeerde. Dusseldorf verloor ook van Union Berlin waardoor zij naar de tweede Bundesliga zullen gaan. Nu mag Werder Bremen in twee duels ervoor zorgen dat ze volgend jaar alsnog in de Bundesliga zullen spelen. Het team zal in ieder geval een enorme boost hebben gekregen van de grote zege op de slotdag.

Heidenheim

Een echte sterspeler heeft Heidenheim niet, het is echt een collectief. Wat opvalt is dat de thuis en uitwedstrijden voor Heidenheim toch nog wel een groot verschil opleveren, ook nu er geen publiek is. Zo won het de afgelopen vijf uitwedstrijden niet en wist het maar twee puntjes te halen. De punten kwamen vooral uit thuiswedstrijden, daar verloren ze maar twee keer. De laatste wedstrijd tegen Bielefeld maakte de ploeg toch best een uitgebluste indruk.

Voorspelling Werder Bremen – Heidenheim

Gezien de thuis en uit balans van Heidenheim zal de opdracht voor Werder Bremen zijn om het verschil thuis te maken. Het duel tegen Keulen zal in ieder geval voor vertrouwen hebben gezorgd. Daar waar Heidenheim geen frisse indruk maakte deed Werder Bremen dat wel. Op beide duels stonden spanning maar vooral individuele kwaliteiten geven dan makkelijker de doorslag als de vermoeidheid toeslaat. We verwachten dat Werder Bremen het eerste duel zal winnen en dat ze zelf wel door kunnen drukken waardoor de return een formaliteit zal zijn.

Gokken op Werder Bremen – Heidenheim doen we met 5/10 units op Werder Bremen tegen odd van 1.50 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Werder Bremen – Heidenheim maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker