Watford – West Ham United voorspelling

De enige wedstrijd op zondag uit Premier League speelronde twaalf is Watford – West Ham United met aftrap op 17:00. Beide ploegen verkeren in zwaar weer maar Watford had wel een veel betere start. Watford verloor voor de interland break met 3-2 op bezoek bij Everton terwijl West Ham United met 1-4 in eigen huis verloor van Liverpool. Welke ploeg weet weer eens te winnen? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Watford – West Ham United.

Watford

Een goede maand geleden stond Watford op een derde plaats in de Premier League en eigenlijk wist iedereen toen al dat ze dit niet vol konden houden. Sommige hoopte even op een Leicester City scenario maar daar blijkt geen spraken meer van. Tegen Everton kwam het nog wel met 2-0 op voorsprong maar verloor het uiteindelijk toch met 2-3. Dat was de derde nederlaag op rij voor de Hornets waardoor ze nu bovenin de middenmoot staan.

West Ham United

Na vele discussies en dreiging van ontslag de afgelopen jaren is het dan eigenlijk zo ver gekomen dat Bilic is ontslagen bij de Hammers. Eigenlijk is het niet logisch want het team is bijzonder zwak ten opzichte van de afgelopen jaren. De nederlaag tegen Liverpool bleek de druppel voor het bestuur en stuurde hem de laan uit.

Voorspelling Watford – West Ham United

Beide ploegen zijn dus naarstig op zoek naar een overwinning. Watford om het tij de keren en West Ham United om uit de onderste drie te komen. We verwachten een niet al te best duel tussen deze twee ploegen die toch wel uit vorm zijn. Het zelfvertrouwen is broos en we verwachten dat West Ham United erg defensief zal spelen om uiteindelijk voor een punt te gaan.

Gokken op Watford – West Ham United doen we met 3/10 units op de Under 2,5 goals tegen een odd van 1.94 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Watford – West Ham United? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands