VVV Venlo – Willem II voorspelling

Tijdens Eredivisie speelronde 21 staan er twee wedstrijden op zaterdagavond 20:45 geprogrammeerd en VVV Venlo – Willem II is er daar één van. Beide ploegen wisten afgelopen speelronde niet te winnen. VVV Venlo verloor met 6-0 op bezoek bij Ajax terwijl Willem II in eigen huis met 1-2 verloor van Groningen. Wie pakt de draad op met een overwinning? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op VVV Venlo – Willem II.

VVV Venlo

Op bezoek gaan bij Ajax nadat ze een flinke nederlaag hebben geleden is altijd gevaarlijk. Top ploegen moeten na zo’n nederlaag als in de Klassieker de bekende reactie geven dat het een incident is geweest. Dat gebeurde ook en VVV Venlo was op geen moment in de wedstrijd. Daar heeft de 2-3 nederlaag in eigen huis tegen Emmen toch een ferme tik opgelopen.

Willem II

Gezien het spelbeeld hadden de Tricolores wel een puntje verdiend maar onoplettendheid achterin zorgde voor de 0-2 achterstand. Uiteindelijk wist Willem II dat niet meer goed te maken. Het kwam nog wel terug in de wedstrijd door de aansluitingstreffer te maken maar de gelijkmaker zat er niet meer in. Het was weer eens een nederlaag na drie zeges op rij te hebben geboekt.

Voorspelling VVV Venlo – Willem II

De ploeg uit Limburg heeft in twee wedstrijden negen goals tegen gehad en dat zijn we niet van ze gewend. Het is normaal een ploeg die compact speelt en weinig ruimte weggeeft aan de tegenstander. Daar zal VVV Venlo ook terug naartoe willen gaan en daarom verwachten we een niet al te spectaculair duel. Ook Willem II zal de gebruikelijke uit structuur spelen en dat is toch wat terughoudender dan in thuisduels. We gaan dan ook voor de Under.

Gokken op VVV Venlo – Willem II doen we met 3/10 units op de Under 2.5 goals tegen een odd van 1.81 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op VVV Venlo – Willem II? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands