VVV Venlo – Willem II voorbeschouwing

De eerste wedstrijd op zaterdag tijdens Eredivisie speelronde dertien is om 18:30 in Venlo tussen VVV Venlo – Willem II. Beide ploegen wisten afgelopen speelronde een punt te pakken. VVV Venlo speelde 1-1 gelijk op bezoek bij Feyenoord terwijl Willem II thuis 2-2 speelde tegen Sparta Rotterdam. Wie pakt de drie punten in Venlo? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op VVV Venlo – Willem II.

VVV Venlo

De promovendus pakte na een 0-0 tegen NAC opnieuw een punt door 1-1 te spelen in De Kuip. Verdiend was het punt natuurlijk niet want er was maar één ploeg die voetbalde en legio kansen creëerde. Toch is het knap dat VVV Venlo dat ene kansje weet te benutten en daarna niet meer in paniek raakt.

Willem II

De Tilburgers kwamen al snel op een 0-2 achterstand in het eigen Koning Willem II stadion maar wisten alsnog een punt te pakken tegen Sparta Rotterdam. Een nederlaag zou ook iets te veel van het goede zijn geweest want Willem II speelde opnieuw weer behoorlijk voetbal.

Voorspelling VVV Venlo – Willem II

VVV Venlo heeft vier punten voorsprong op Willem II. Willem II kan goede zaken doen mocht het hier drie punten pakken. Als we naar het voetbal kijken wat dat de eerste maanden aan Venlose kant beter verzorgd, maar de afgelopen maanden is dat wat minder geworden. Bij Willem II is dat andersom en speelt het juist de afgelopen maanden verzorgder voetbal. Het is dus moeilijk te zeggen hoe deze wedstrijd zal verlopen.

Gokken op VVV Venlo – Willem II doen we niet omdat dit een wedstrijd is die alle kanten op kan gaan.

Zelf wel voetbalwedden op VVV Venlo – Willem II? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker