VVV Venlo – Vitesse voorspelling

Op zaterdag zijn er tijdens Eredivisie speelronde 25 vier wedstrijden op zaterdag en VVV Venlo – Vitesse is de laatste van de avond met aftrap om 20:45. Afgelopen weekend pakte VVV Venlo in eigen huis een puntje tegen FC Groningen terwijl Vitesse verrassend verloor van Excelsior. Kan Vitesse zich revancheren van deze smadelijke thuisnederlaag? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook tips om te gokken op VVV Venlo – Vitesse.

VVV Venlo

Bij de Limburgers lijkt de koek een beetje op te raken. De ploeg heeft veel intensieve wedstrijden gespeeld en hebben natuurlijk niet zo’n brede selectie. Tegen Willem II was het kansloos, in Alkmaar speelde het wel 0-0 gelijk maar dat was meer geluk dan wijsheid, en thuis tegen FC Groningen was het opnieuw zeer matig. Toch mag je wel spreken van een goed seizoen en zullen ze moeiteloos in de Eredivisie blijven.

Vitesse

Als je zoveel inzet en passie hebt laten zien in de wedstrijd tegen Feyenoord en je krijgt dan vervolgens het kleine Excelsior op bezoek, dan verwacht je niet anders dan een thuiszege. Er was een hele snelle 1-0 maar daarna is het vergeten te voetballen en dacht men er waarschijnlijk al te licht over. Maar het liep dus compleet verkeerd af en Excelsior verdiende uiteindelijk om met 2-1 te winnen.

Voorspelling VVV Venlo – Vitesse

Bij VVV Venlo loopt het allemaal niet meer zo als een maand geleden. De ploeg lijkt vooral aanvallend minder te zijn en tot minder kansen te komen. Vitesse is zeer wisselvallig en daarom verwachten we dat ze na de nederlaag tegen Excelsior weer eens een goede wedstrijd laten zien.

Gokken op VVV Venlo – Vitesse doen we met 3/10 units op Vitesse tegen een odd van 2.10 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op VVV Venlo – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands