VVV Venlo – Groningen voorspelling

Speelronde 24 van de Eredivisie begint op vrijdagavond met het duel VVV Venlo – Groningen, aftrap 20:00 in de Koel. VVV Venlo pakte een punt door 0-0 te spelen op bezoek bij AZ. FC Groningen speelde in eigen huis tegen ADO ook 0-0. Lukt het de Groningers om uit de degradatiezorgen te blijven? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook tips om te gokken op VVV Venlo – Groningen.

VVV Venlo

In Alkmaar ging de eerste helft tegen AZ nog wel gelijk op maar op basis van de tweede helft mag VVV Venlo blij zijn met een puntje. Op het laatst was het gewoon tegenhouden wat de ploeg deed en kwam het er helemaal niet meer uit. Maar toch weer een knappe prestatie van de Limburgers die na de Nederlaag tegen Willem II toch weer een goed resultaat haalden.

Groningen

Bij Groningen rommelt het aan alle kanten. Het stadion zit niet vol, het publiek is niet tevreden over het spel en de trainer lijkt eerder vandaag nog weg te willen dan aan het einde van het seizoen. Daarbij komt nog de soap van Veldwijk die volgens de trainingsstaf niet in wilde vallen terwijl Veldwijk zelf op twitter zegt dat hem niet is gevraagd om in te vallen. Allemaal niet erg goed voor de sfeer en daarbij was de 0-0 tegen ADO echt van een slecht niveau.

Voorspelling VVV Venlo – Groningen

Uit won Groningen nog maar één duel en dat is geen prettig vooruitzicht. Eigenlijk is VVV Venlo alles wat Groningen niet is. Een uitgebalanceerde selectie, duidelijke spelopvatting, stabiliteit en rust in de tent. We verwachten dan ook niet dat Groningen nu ineens de pannen van het dak zal spelen en gokken dus op een thuiszege.

Gokken op VVV Venlo – Groningen doen we met 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 2.10 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op VVV Venlo – Groningen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands