VVV Venlo – FC Twente voorspelling

De eerste wedstrijd tijdens Eredivisie speelronde 29 is op zondag tussen VVV Venlo – FC Twente, aftrap 12:30 in De Koel. Tijdens de vorige speelronde verloor VVV Venlo met 3-0 op bezoek bij PSV terwijl FC Twente op de valreep een punt wist te pakken tegen Willem II. Lukt het FC Twente om van de laatste plaats te komen of vergoot VVV Venlo de zorgen van de Tukkers? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op VVV Venlo – FC Twente.

VVV Venlo

Tegen PSV deed de ploeg uit Limburg goed mee en was er tot aan de rode kaart van Seuntjens geen vuiltje aan de lucht. VVV Venlo kreeg zelfs de betere kansen en had recht op een strafschop. Zeker als je zag waar de scheidsrechter wel voor floot in het voordeel van de Eindhovenaren. De uiteindelijke 3-0 nederlaag was geflatteerd. Seuntjens is door zijn rode kaart geschorst voor dit duel.

FC Twente

Opnieuw had de ploeg van Verbeek het erg moeilijk en wist het door opportunistisch spel toch nog een gelijkspel uit te slepen tegen Willem II. Maar het was meer dat Willem II verzuimde om de grote ruimtes en kansen te benutten om de voorsprong uit te breiden dan het de klasse van FC Twente was. Door de zege van Roda JC bij NAC staan de Tukkers onderaan in de Eredivisie.

Voorspelling VVV Venlo – FC Twente

Beide ploegen hebben de laatste vijf wedstrijden geen wedstrijd meer gewonnen. VVV Venlo pakte zelfs maar twee puntjes terwijl FC Twente één puntje meer pakte. Het spel van VVV Venlo is wel stukken beter dan dat van FC Twente. Er zijn meer patronen zichtbaar en de Limburgse ploeg staat stabieler. Voor ons geeft dit de doorslag dat we geloven in een thuiszege.

Gokken op VVV Venlo – FC Twente doen we met 3/10 units op een thuiszege voor VVV Venlo tegen een odd van 2.30 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op VVV Venlo – FC Twente? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands