VVV Venlo – AZ voorspelling

Na de interlandweek gaat de Eredivisie komend weekend weer verder met speelronde dertien met op zondag VVV Venlo – AZ, aftrap 16:45. Beide ploegen wisten de vorige speelronde te winnen. AZ won met 0-1 op bezoek bij ADO Den Haag terwijl VVV Venlo thuis met 3-2 wist te winnen van Fortuna Sittard. Op de ranglijst doen de ploegen niet voor elkaar onder met ieder 18 punten. Wie slaat er het gat met de ander? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op VVV Venlo – AZ.

VVV Venlo

Het seizoen van VVV Venlo kan op dit moment niet meer stuk en het staat inmiddels zevende in de Eredivisie. Natuurlijk is dat iets boven de stand van de Limburgers maar je kan de punten alvast maar binnen hebben. Het spel is niet al te frivool maar iedereen binnen de ploeg voert zijn taak uit en het is een goed en lastig te bespelen collectief.

AZ

Na de slechte reeks van drie nederlagen op rij heeft de ploeg uit Alkmaar weer twee zeges weten te boeken in de Eredivisie. Het waren twee magere zeges met twee keer 1-0 en dat geeft aan dat het spel van AZ niet meer zo denderend is als in het begin van dit seizoen. Tijdens de laatste wedstrijd tegen ADO Den Haag was het spel zelfs erbarmelijk, net als dat van de thuisploeg. Het leek niet eens op voetbal maar AZ was de meest gelukkige in een foutenfestival.

Voorspelling VVV Venlo – AZ

Volgens de bookmakers is AZ de favoriet voor dit duel maar voor ons zijn ze dat zeker niet. Dat komt vooral door het getoonde spel van AZ de afgelopen maand. Aanvallend laat de ploeg amper iets zien. Stengs is op de weg terug, maar omdat VVV Venlo ook op kunstgras speelt zal hij nog geen minuten willen maken. VVV Venlo is juist een ploeg die zeer georganiseerd kan spelen en als je dan aanvallend niet al te creativiteit hebt is het lastig scoren tegen de Limburgers. We denken dan ook zeker dat VVV Venlo een resultaat zal behalen uit deze wedstrijd.

Gokken op VVV Venlo – AZ doen we met 4/10 units op de asian handicap +0.5 voor VVV Venlo tegen een odd van 2.10 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op VVV Venlo – AZ? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands