VVV – Feyenoord voorspelling

Op zondag staat tijdens Eredivisie speelronde 29 de wedstrijd VVV – Feyenoord op het programma met de aftrap om 14:30 in de Koel. Midweeks ging VVV hard onderuit in eigen stadion door met 2-6 te verliezen van Utrecht. Feyenoord wist eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen door een matig Heerenveen met 3-0 te verslaan. Lukt het Feyenoord om ook weer eens een uitwedstrijd te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA Tennis en Engels voetbal ook een voorspelling om te gokken op VVV – Feyenoord.

VVV

Wat er afgelopen woensdag gebeurde in de wedstrijd tegen Utrecht zien we niet vaak bij VVV. Het incasseerde zes tegengoals en de organisatie, die normaal heel goed op orde is, was helemaal zoek. Vorig jaar had VVV op het einde van het seizoen ook al een enorme dip. Dat was vanaf het moment dat ze veilig waren en dat zou dit jaar zomaar weer het geval kunnen zijn.

Feyenoord

Na de teleurstellende nederlaag op bezoek bij Utrecht herstelde Feyenoord zich enigszins door in de eigen Kuip wel te winnen. Maar het zit hem voor de Rotterdammers in de uitduels waar de ploeg amper weet te winnen. Het gat met AZ voor plek drie is nog altijd één punt.

Voorspelling VVV – Feyenoord

Feyenoord heeft het altijd lastig in de Koel. Er zijn de afgelopen jaren maar weinig overwinningen geboekt. Het kunstgras ligt Feyenoord ook al niet en VVV is normaal gesproken een lastige ploeg die goed georganiseerd speelt en de tegenstander de bal geeft. Daar heeft Feyenoord nou juist moeite mee want door slordig spel loopt het in uitduels vaak tegen counters op. We verwachten dan ook dat VVV dit duel zal winnen.

Gokken op VVV – Feyenoord doen we met 3/10 units op VVV tegen een odd van 5.25 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op VVV – Feyenoord? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker