Vuelta 2019 voorbeschouwing

Op 24 augustus start de derde grote wielerronde en we geven daarom een Vuelta 2019 voorbeschouwing. Wij van gokken op sport hebben uiteraard weer een complete pagina aan de Vuelta 2019 gewijd, net zoals we dat met de Tour en Giro van dit jaar hebben gedaan. Carapaz pakte dit jaar de Giro terwijl Bernal de Tour wist te winnen. Krijgen we opnieuw een Zuid-Amerikaanse winnaar? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis, Formule1 en voetbal ook een Vuelta 2019 voorbeschouwing.

Vuelta 2019 voorbeschouwing

Met maar liefst zeven bergetappes is de Vuelta 2019 bij uitstek geschrikt voor de pure klimmers. Er zijn twee tijdritten verwerkt in het parcours. Een individuele tijdrit en we starten de Vuelta 2019 met een ploegentijdrit van bijna 13,5 kilometer. De individuele tijdrit is ruim 35 kilometer. Of dat genoeg is voor de niet pure klimmers om het verschil te maken en wat voor zware ritten krijgen de renners nog meer voor de kiezen? Kijk op de Vuelta 2019 voorbeschouwing pagina voor het complete rittenschema en de voorlopige deelnemerslijst.

Vuelta 2019 favorieten

Er zijn een stuk of zes echt favorieten voor de Vuelta 2019 waaronder één Nederlander en dat is Kruijswijk. De vraag is echter of hij na zijn podiumplek in de Tour zich nog eens op kan laden voor opnieuw drie zware weken. De Zuid-Amerikanen Angel Lopez, Quintana en Carapaz kunnen niet wachten totdat ze kunnen gaan klimmen terwijl Roglic het tweede ijzer in het vuur is voor Jumbo Visma. Hij moet tijd op zijn concurrenten zien te pakken in de tijdritten. En wat kan de Simon Yates, de winnaar van vorig jaar? Kortom, genoeg te bespreken en dit is allemaal te vinden op de speciale Vuelta 2019 pagina waar we ook onze tip geven wat betreft de eindwinnaar.

Zelf gokken op Vuelta 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven zoals Betsson. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker