Voorbeschouwing WTA Tour week 7

Vorige week hebben we de introductie gehad van twee nieuwe toernooien, de Taiwan open en de Ladies Thropy in St. Petersburg. Op Taiwan was Venus Williams de sterkste, in St. Petersburg pakte Roberta Vinci de titel. Deze week zijn er opnieuw twee WTA toernooien. Een Premier toernooi in Dubai (VAE) en een International toernooi in Rio de Janeiro (Brazilië). Wij van gokkenopsport.com geven een voorbeschouwing op beide toernooien en geven daar waar mogelijk tips om op te wedden.

WTA Dubai (hard)
Na vorige week in St. Petersburg staat er opnieuw een Premier toernooi op de WTA Kalender. Toch zit er een groot verschil in prijzengeld en in het deelnemersveld. Het Prijzengeld van de Dubai Duty Free Championships is $1,7 miljoen, bijna een miljoen meer vergeleken met St. Petersburg. Daarnaast is het deelnemersveld stukken sterker. De laagste ranking van een speelster die automatisch is toegelaDubaiten tot het toernooi heeft ranking 42, erg sterk bezet dus. Toch zijn de nummer 1 (S. Williams) en 2 (Kerber) niet aanwezig op dit toernooi. Zij hebben zich af moeten melden, S. Williams vanwege ziekte en Kerber vanwege een hamstringblessure. Hierdoor zijn de finalisten van het eerste grand slam er niet bij. Maar nog genoeg toppers zijn er actief tijdens dit toernooi. Er doen 28 speelsters mee en de top 4 van de plaatsingslijst heeft een bye in de eerste ronde. De top 4 bestaat uit Halep (1), Muguruza (2), Suarez-Navarro (3) en Kvitova (4). Bencic, Pliskova, Kuznetsova en Vinci zijn de andere geplaatste speelsters. Met het wegvallen van Serena Williams is het toernooi de topfavoriet voor de titel kwijt. Vorig jaar won Halep op overtuigende wijze het toernooi en nu ze eerste reekshoofd is geworden door de afwezigheid van S. Williams en Kerber zijn haar kansen op titelprolongatie gestegen. We wedden 1/10 unit dat Halep het toernooi gaat winnen tegen een odd van 5.00 bij Kroon.

WTA Rio de Janeiro (gravel)
Een mixed toernooi in Rio de Janeiro en dat wil zeggen dat zowel de mannen als vrouwen deze week in actie komen. Bij de vrouwen zien we toch een aanzienlijk kleiner deelnemersveld ten opzichte van het toernooi in Dubai. Niet vreemd, want het prijzengeld is een heel stuk minder ($225.000) en er zijn aanzienlijk minder punten te verdienen omdat het een International WTA toernooi is. De winnares van vorig jaar is er niet bij (Errani) want ze speelt in Dubai. Het toernooi bestaat uit 32 speelsters en iedereen moet een eerste ronde spelen. De top 4 geplaatste Riospeelsters zijn Pereira (1), Larsson (2), Kovinic (3) en McHale (4). Als achtste geplaatst is Mitu, ze heeft een ranking van 108 op de wereldranglijst en dat geeft aan dat het deelnemersveld niet al te sterk is. Als we naar de loting kijken heeft McHale goed geloot. Ze ontmoet in de eerste ronde een qualifier en in een mogelijke tweede ronde opnieuw een qualifier, omdat er twee qualifiers tegen elkaar hebben geloot in de eerste ronde. Met een odd van 5.00 voor de outright odd vinden we dit vrij hoog, zeker gezien de eerste twee mogelijke tegenstanders. We gokken 1/10 unit dat McHale het toernooi zal winnen tegen een odd van 5.00 bij Unibet.

Andere top bookmakers om te gokken op tennis zijn

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands