Voorbeschouwing WK Darts, ronde 3

We zijn aanbeland bij de derde ronde van het WK Darts bij de PDC. Vandaag worden er vijf partijen gespeeld, morgen komen de overige drie wedstrijden aan bod. Het gaat opnieuw om het best of seven sets principe, zoals dat ook in ronde twee het geval was. Wij van gokkenopsport.com geven een voorbeschouwing van de derde ronde en geven daar waar wij goede mogelijkheden zien aan waar wij op gokken.

Nederlanders
Van de Pas kan een moeilijke wedstrijd verwachten tegen Smith. En we moeten eerlijk toegeven dat we hem ook niet zien winnen tegen Smith. Scorend is het toch wat minder dan de Engelsman. Smith is ook dik favoriet met een odd van 1.28 en dat is veel te laag om op in te zetten. Hopelijk kan Van de Pas ons verrassen.Vincent van der Voort mag aantreden tegen Gary Anderson, de huidige wereldkampioen. De fysieke problemen blijven toch een probleem voor de lange en stevige Van de Voort. Hij gaf aan dat hij in de tweede ronde al ontzettend veel last had van zijn schouders tijdens het gooien. Dat heeft volgens ook te maken met een stukje spanning. Het zal ontzettend moeilijk worden voor Van der Voort om te winnen want Anderson is natuurlijk de favoriet in deze wedstrijd. Dat zien we ook aan de odd van 1.16, wat niet speelbaar is natuurlijk.Dan de clash tussen de twee grootste Nederlandse spelers, Van Gerwen tegen Van Barneveld. Het is de laatste wedstrijd van de avond en natuurlijk een mooi affiche voor het publiek. Na een moeilijke eerste ronde liet Van Gerwen zien dat hij weldegelijk in vorm is met zijn super gemiddelde in de tweede ronde. Van Barneveld knokte zich langs Bunting in een 4-3 zege. Van Gerwen is natuurlijk de grote favoriet en zal naar onze verwachting ook winnen. Alleen de odd van 1.13 is natuurlijk te laag om op te gokken.

Overige wedstrijden
Er zijn nog vier wedstrijden over waar geen Nederlander aan te pas komt. Wade – Caven is één van dit soort wedstrijden en we zien Wade toch wel als de grote favoriet. Hij staat steady te spelen, het enige probleem bij Wade is zijn mentale status. Hoe komt hij vandaag voor de dag? Dat is toch wel altijd de grote vraag. Lewis maakte enorme indruk in zijn wedstrijd tegen Gilding. Hij laat zien dat hij goed in vorm is maar heeft met Suljovic wel een lastige tegenstander die constant het ritme van de tegenstander probeert te breken. Uiteindelijk is Lewis wel ervaren genoeg om zich niet te laten intimideren hierdoor en we verwachten een solide overwinning van de Engelsman. Wright won ook overtuigend en mag het nu opnemen tegen Chisnall. Dit kan een heel aantrekkelijk duel worden, beide spelen vrij snel en hebben allebei scorend vermogen. Wright is voor ons wel de favoriet om te winnen en spelen deze met 3/10 units tegen en odd van 1.76. Norris speelt tegen Webster en die laatste lijkt goed in zijn vel te zitten. Zijn mentaliteit bevalt ons wel, is een echte vechter en geeft nooit op. We denken dat hij ook deze wedstrijd gaat winnen en spelen deze ook 3/10 units tegen een odd van 1.75. Er ontbreekt nog één wedstrijd en dat is Taylor tegen de winnaar van Klaasen – King, dat is nog een tweede ronde partij en wordt vanavond gespeeld.