Voorbeschouwing Snooker Masters, halve finale

Vandaag de twee halve finales met een middagsessie om 14:00 en een avondsessie om 20:00. Hawkins mag het in de middagsessie opnemen tegen Trump. In de andere halve finale zien we Bingham het opnemen tegen O’Sullivan. In de halve finale hebben de spelers zes frames nodig om door te dringen tot de finale. Wij van gokkenopsport.com geven een voorbeschouwing op deze halve finales en daar waar het ons interessant lijkt zullen we een tip geven om op te gokken.

Hawkins (8) – Trump (5)
Hawkins had uiteindelijk geen problemen met een zeer zwak spelende Allen. De familie van Allen was nog speciaal overgekomen uit Noord-Ierland maar dat heeft zijn spel zeker niet goed gedaan. Hij was geen schim van de speler die de ronde daarvoor de titelverdediger had uitgeschakeld. Hawkins speelde niet groots maar het was genoeg om Allen uit te schakelen met 6-2. In de halve finale mag hij het opnemen tegen Trump die in een geweldige partij snooker won van Robertson met 6-5. Er werden maar liefst zes centuries (100+) breaks gemaakt tijdens deze partij. Een fout of kans voor de tegenstander was genoeg om het frame te pakken. Een zeer hoge standaard dus en bij 5-5 had trump een pot uit het niets in de middenpocket wat hem uiteindelijk de zege opleverde. Trump in deze vorm moet zeker kunnen winnen van Hawkins maar een odd van 1.40 is veel te laag. De asian handicap voor Trump -1.5 frame is nog wel een optie met een odd van 1.67, we gokken op deze odd voor 3/10 units.

O’Sullivan (6) – Bingham (2)
Twee oude rotten staan in de halve finale tegen elkaar. Ze draaien al jaren mee in de top van het internationale snooker en laten beide ongelooflijk goed spel zien. O’Sullivan versloeg Selby met 6-3 en strafte ieder foutje af. Bij 5-3 stond Selby met meer dan 70 punten voor en toch wist O’Sullivan het frame en dus de partij naar zich toe te trekken, het was erg indrukwekkend. Na afloop gaf hij voor de camera’s aan dat hij nog steeds niet lekker in zijn vel zet en dat hij niet goed speelde. De analisten van de BBC konden er om lachen want wat hij liet zien was fenomenaal. Het kenmerkt de bijna ziekelijke perfectie die O’Sullivan nastreeft. The Rocket mag het in de finale opnemen tegen Bingham. Bingham wist verrassend te winnen van Higgins in de kwartfinale, mede omdat Higgins het af liet weten na eerder weergaloos te hebben gespeeld in de eerste ronde. The Rocket is natuurlijk favoriet en dat vinden wij ook. Ook hier spelen we de asian handicap -1.5 frame tegen een odd van 1.60 met 3/10 units.