Vitesse – Willem II voorspelling

Tijdens Eredivisie speelronde 22 staat op zaterdag 20:45 de wedstrijd Vitesse – Willem II op het programma in Arnhem. Beide ploegen verloren afgelopen speelronde in de Eredivisie. Vitesse verloor op de valreep met 2-1 in Groningen terwijl Willem II met dezelfde cijfers verloor in Venlo. Wie van beide ploegen pakt de draad weer op met een overwinning? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Vitesse – Willem II.

Vitesse

Tegen Groningen was het spel opnieuw niet om over naar huis te schrijven, terwijl het toch aardige voetballers binnen de selectie heeft. Natuurlijk waren er een aantal spelers niet bij maar dat mag geen excuus zijn. Er zijn te weinig spelers die echt een stempel op de wedstrijd kunnen drukken en gewoon plichtmatig meevoetballen. Tegen Groningen had het wel een punt mee naar huis mogen nemen van beide teams waren bijzonder matig.

Willem II

Het was een typische VVV Venlo wedstrijd want je had de hele tijd het gevoel dat de thuisploeg het onderspit zou delven na 90 minuten voetbal maar niets was minder waar. Uiteindelijk stonden de Limburgers met de drie punten na het laatste fluitsignaal terwijl dat niet aan het spelbeeld af te lezen was. Een tegenvaller voor de Tricolores dat na drie overwinningen op rij nu twee nederlagen pakt in de Eredivisie.

Voorspelling Vitesse – Willem II

Een moeilijk te voorspellen duel in Arnhem want je weet bij Vitesse eigenlijk nooit wat je krijgt. In Tilburg won Vitesse met ruime cijfers maar dat was een ander elftal dan nu, met de vertrokken Sol en twee Griekse huurlingen. Toch verwachten we dat Vitesse een zege zal boeken. Het heeft nu al te lang geduurd dat een ploeg met deze kwaliteiten niet weet te winnen.

Gokken op Vitesse – Willem II doen we met 3/10 units op Vitesse tegen een odd van 1.55 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Vitesse – Willem II? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands