Vitesse – Utrecht voorbeschouwing

Samen met Heerenveen – Ajax spelen Vitesse – Utrecht om 14:30 op zondag tijdens Eredivisie speelronde zeven. Vitesse revancheerde zich voor de smadelijke nederlaag in de beker tegen Swift door met 2-1 te winnen op bezoek bij Ajax. Utrecht verloor voor de tweede keer op rij dik door met 1-7 te verliezen in eigen huis van PSV. Lukt het Utrecht om de rug te rechten om blijft het in een dip zitten? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Vitesse – Utrecht zodat u ook winst kunt maken met voetbalwedden.

Vitesse

Na de blamage in de beker was het de vraag of Vitesse zich kon herpakken tegen Ajax en dat heeft het gedaan. De ploeg speelde goed en compact en Ajax wist zich daar geen raad mee. De score had nog groter uit kunnen pakken als de aanvallers van Vitesse het wat beter uit hadden gespeeld.

Utrecht

We hadden verwacht dat de 0-4 nederlaag op bezoek bij FC Twente een eenmalig iets zou zijn, maar de ploeg van Ten Hag lijkt de kluts kwijt te zijn. Defensief gat het ontzettend veel weg tegen PSV terwijl het zelf de vele kansen niet wist te benutten. Na de rode kaart was het helemaal open huis bij Utrecht waardoor de score hoog opliep. PSV zette Utrecht tactisch voor het blok en Ten Hag had daar geen oplossing voor, dat zal een tegenvaller voor hem zijn geweest.

Voorspelling Vitesse – Utrecht

De ene week verlies ja van amateurs en een paar dagen later win je in Amsterdam. Utrecht kan het Zenit moeilijk maken en lijkt een stabiele ploeg en even later krijgt het elf goals in twee duels om de oren. Het geeft op dit moment de onvoorspelbaarheid van beide ploegen aan.

Door deze onvoorspelbaarheid lijkt het ons niet goed om te gokken op Vitesse – Utrecht.

Andere voetbalwedden tips zijn beschikbaar op deze site. Zelf wel een gokken op Vitesse – Utrecht? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker