Vitesse – FC Twente voorspelling

Een belangrijk duel tijdens Eredivisie speelronde 33 want Vitesse – FC Twente gaat voor beide teams nog ergens over. Vitesse kan zich bij een overwinning plaatsen voor een play-off plaats terwijl FC Twente bij een nederlaag definitief degradeert naar de jupiler league. Pakt FC Twente zijn laatste strohalm? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Vitesse – FC Twente.

Vitesse

Uiteindelijk is voor het duel tegen Sparta Rotterdam Fraser de laan uit gestuurd en dat resulteerde meteen in een 7-0 overwinning. Maar paar dagen later verloor het met 4-3 op bezoek bij AZ. Dat is nu precies zoals we het seizoen van Vitesse kunnen typeren. Het is vaak één of twee weken goed en daarna is het een week niet om aan te zijn. De ploeg is weinig constant.

FC Twente

De zege tegen PEC Zwolle zal de Tukkers toch nog een beetje het vertrouwen moeten geven dat het nog altijd directe degradatie kan ontlopen. Toch verwachten we uiteindelijk dat FC Twente degradeert en dat hadden we eigenlijk vorig seizoen al verwacht. De Tukkers zullen beide wedstrijden moeten winnen en dan nog is het afhankelijk van Sparta en Roda JC, die kans is wel heel klein.

Voorspelling Vitesse – FC Twente

We gaan uit dat Vitesse zijn plaats in de play-offs wil veiligstellen en dat de ploeg een overwinning boekt in eigen huis. Dit zou de degradatie van FC Twente betekenen. Maar kwalitatief zit er gewoon ontzettend veel verschil in beide ploegen waardoor we niet anders kunnen doen dan uitgaan van een thuiszege.

Gokken op Vitesse – FC Twente doen we met 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 1.85 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Vitesse – FC Twente? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker