Vitesse – Ajax voorspelling

Op zondag staat tijdens Eredivisie speelronde vier de wedstrijd Vitesse – Ajax gepland met aftrap om 14:30 in Arnhem. Vitesse speelde afgelopen weekend 0-0 op bezoek bij AZ terwijl Ajax een makkelijke 5-0 zege boekte tegen promovendus Emmen. Ajax speelt midweeks nog in de voorronde Champions League tegen Dinamo Kiev. Zullen de Amsterdammers dit voelen in de benen of gaan ze op weg naar de derde zege op rij? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 en Premier League ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Vitesse – Ajax.

Vitesse

De Arnhemmers spelen leuk en aanvallend voetbal. Ze hebben daarvoor ook de spelers voor en dat was ook goed te zien tegen AZ en Heerenveen. Er is alleen een detail, en dat is dat de afgelopen twee wedstrijd niet zijn gewonnen. Beide Eredivisie wedstrijden eindigde in een gelijkspel daar waar Vitesse toch wel recht had op de overwinning. Vitesse heeft heel veel kansen nodig om ze te benutten.

Ajax

Het is nog de vraag hoe Ajax terugkomt uit het play-off duel tegen Dinamo Kiev maar met een ruime voorsprong moet dat wel goedkomen. Afgelopen weekend moest het ook spelen na een midweekse Europese wedstrijd maar bleek Emmen thuis een lekkere klus na zo’n duel. Met Vitesse uit staat er een lastiger duel op het programma na een midweeks Europees duel. Het spel is dit seizoen nog wat wisselvallig met moeizame wedstrijden tegen VVV Venlo maar goede wedstrijden Europees.

Voorspelling Vitesse – Ajax

Beide ploegen willen in ieder geval voetballen en dat zorgt ervoor dat het op zich al een leuke wedstrijd zal worden. Maar voor Vitesse is dat oppassen was Ajax heeft de betere voetballers en zal daardoor ook de overhand hebben. In de voorgaande wedstrijden creëerde Vitesse genoeg kansen en alleen tegen Groningen benutte de ploeg er een aantal. Maar de vraag is of de Arnhemmers nu nog zoveel kansen zullen gaan krijgen. En aangezien het rendement al niet te hoog is lijkt het ons een moeilijke opgave voor Vitesse om dit duel uit de Eredivisie te winnen.

Gokken op Vitesse – Ajax doen we met 5/10 units op Ajax tegen een odd van 1.67 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Vitesse – Ajax? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker